Info Toerisme BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Info Toerisme BVBA
Private companiesFood Stores • Info Toerisme BVBA

Contactgegevens Info Toerisme BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Info Toerisme BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Info Toerisme BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 161-2; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 26 15 37 (+32-012 26 15 37) 012 26 15 37 (+32-012 26 15 37)

Fax (fax): 012 26 28 74 (+32-012 26 28 74) 012 26 28 74 (+32-012 26 28 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Info Toerisme BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Info Toerisme BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Info Toerisme BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Info Toerisme BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Info Toerisme BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Info Toerisme BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Info Toerisme BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Info Toerisme BVBA
Products information Info Toerisme BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08079589843
Ondernemingsnummer: 8871429443
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Info Toerisme BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Info Toerisme BVBA
(Get full report from official database of BE for Info Toerisme BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Info Toerisme BVBA
Addition kinds of activities for Info Toerisme BVBA

355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
356502. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
391101. Juwelenkleding | Jewelry apparel
31110401. Zakleder | Bag leather
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories
87310103. Voedselonderzoek | Food research

Werken bij Info Toerisme BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Info Toerisme BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Info Toerisme BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Info Toerisme BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Info Toerisme BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Info Toerisme BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Info Toerisme BVBA. Laat een reactie achter voor Info Toerisme BVBA. Info Toerisme BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Info Toerisme BVBA. Leave a respond for Info Toerisme BVBA. Info Toerisme BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Info Toerisme BVBA op de google maps. Adres en contacten Info Toerisme BVBA
Location of Info Toerisme BVBA on the google maps. Address and contacts of Info Toerisme BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Info Toerisme BVBA Info Toerisme BVBA: Scaravilli T | CHRIST VAN COILLIE | Lasea SA | RACHEL DE BACKER | S.A.R.A

Other related companies as Info Toerisme BVBA: Scaravilli T | CHRIST VAN COILLIE | Lasea SA | RACHEL DE BACKER | S.A.R.A

Info Toerisme BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Info Toerisme BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08079589843. Het bedrijf Info Toerisme BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 161-2; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Publishers. Producten gemaakt in Info Toerisme BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Info Toerisme BVBA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Info Toerisme BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Info Toerisme BVBA, openstaande posities, locatie van Info Toerisme BVBA op de kaart.

Info Toerisme BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Info Toerisme BVBA, company assigned to the tax number BE08079589843. The company Info Toerisme BVBA is located at the address: Sint-Truidersteenweg 161-2; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 274,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Publishers. Products created in Info Toerisme BVBA were not found.
The main activity of Info Toerisme BVBA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Info Toerisme BVBA is not available. You also can look at reviews of Info Toerisme BVBA, open positions, location of Info Toerisme BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Info Toerisme BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Info Toerisme BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Info Toerisme BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Info Toerisme BVBA, employees, financial statistics.