ESPACE DE LIBERTES

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ESPACE DE LIBERTES
Private companiesFurniture and Fixtures • ESPACE DE LIBERTES

Contactgegevens ESPACE DE LIBERTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE DE LIBERTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE DE LIBERTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Triomphe; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 627 68 40; 02 627 68 60; 02 627 68 68 (+32-02 627 68 40; 02 627 68 60; 02 627 68 68) 02 627 68 40; 02 627 68 60; 02 627 68 68 (+32-02 627 68 40; 02 627 68 60; 02 627 68 68)

Fax (fax): 02 627 68 61 (+32-02 627 68 61) 02 627 68 61 (+32-02 627 68 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE DE LIBERTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE DE LIBERTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE DE LIBERTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE DE LIBERTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE DE LIBERTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE DE LIBERTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE DE LIBERTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE DE LIBERTES
Products information ESPACE DE LIBERTES

BTW identificatienummer (tax): BE01164520263
Ondernemingsnummer: 8863464355
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ESPACE DE LIBERTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE DE LIBERTES
(Get full report from official database of BE for ESPACE DE LIBERTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE DE LIBERTES
Addition kinds of activities for ESPACE DE LIBERTES

4212. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
6036. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
38290204. Ceilometers | Ceilometers
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij ESPACE DE LIBERTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE DE LIBERTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE DE LIBERTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE DE LIBERTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van ESPACE DE LIBERTES in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE DE LIBERTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE DE LIBERTES. Laat een reactie achter voor ESPACE DE LIBERTES. ESPACE DE LIBERTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE DE LIBERTES. Leave a respond for ESPACE DE LIBERTES. ESPACE DE LIBERTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE DE LIBERTES op de google maps. Adres en contacten ESPACE DE LIBERTES
Location of ESPACE DE LIBERTES on the google maps. Address and contacts of ESPACE DE LIBERTES

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE DE LIBERTES ESPACE DE LIBERTES: B.C. ROVIEN | Kiame G | KINDEROPVANG FILOFANTJES | MAISON LE MONTAGNARD | FOUBERT FRANCIS

Other related companies as ESPACE DE LIBERTES: B.C. ROVIEN | Kiame G | KINDEROPVANG FILOFANTJES | MAISON LE MONTAGNARD | FOUBERT FRANCIS

ESPACE DE LIBERTES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE DE LIBERTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01164520263. Het bedrijf ESPACE DE LIBERTES bevindt zich op het adres: Boulevard du Triomphe; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Publishers. Producten gemaakt in ESPACE DE LIBERTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESPACE DE LIBERTES is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE DE LIBERTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE DE LIBERTES, openstaande posities, locatie van ESPACE DE LIBERTES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ESPACE DE LIBERTES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE DE LIBERTES, company assigned to the tax number BE01164520263. The company ESPACE DE LIBERTES is located at the address: Boulevard du Triomphe; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Publishers. Products created in ESPACE DE LIBERTES were not found.
The main activity of ESPACE DE LIBERTES is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE DE LIBERTES is not available. You also can look at reviews of ESPACE DE LIBERTES, open positions, location of ESPACE DE LIBERTES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE DE LIBERTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE DE LIBERTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE DE LIBERTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE DE LIBERTES, employees, financial statistics.