S.K.A.N Europe SA

Contactgegevens S.K.A.N Europe SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.K.A.N Europe SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.K.A.N Europe SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Pin猫de 3; 1380; Lasne (Ohain), België

Telefoon (phone): 02 653 21 64 (+32-02 653 21 64) 02 653 21 64 (+32-02 653 21 64)

Fax (fax): +32 (82) 293-37-63 +32 (82) 293-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.K.A.N Europe SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.K.A.N Europe SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.K.A.N Europe SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.K.A.N Europe SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.K.A.N Europe SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.K.A.N Europe SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.K.A.N Europe SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.K.A.N Europe SA
Products information S.K.A.N Europe SA

BTW identificatienummer (tax): BE02540008544
Ondernemingsnummer: 7162780761
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 359,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in S.K.A.N Europe SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public relations consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.K.A.N Europe SA
(Get full report from official database of BE for S.K.A.N Europe SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.K.A.N Europe SA
Addition kinds of activities for S.K.A.N Europe SA

20990500. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
36340107. Stoofpotten, elektrisch: huishoudelijk | Fryers, electric: household
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
59990604. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment

Werken bij S.K.A.N Europe SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.K.A.N Europe SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.K.A.N Europe SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.K.A.N Europe SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van S.K.A.N Europe SA in sociale netwerken
Look for responds of S.K.A.N Europe SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.K.A.N Europe SA. Laat een reactie achter voor S.K.A.N Europe SA. S.K.A.N Europe SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.K.A.N Europe SA. Leave a respond for S.K.A.N Europe SA. S.K.A.N Europe SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.K.A.N Europe SA op de google maps. Adres en contacten S.K.A.N Europe SA
Location of S.K.A.N Europe SA on the google maps. Address and contacts of S.K.A.N Europe SA

Andere gerelateerde bedrijven als come S.K.A.N Europe SA S.K.A.N Europe SA: FLBINJE ACKERMANS SA | CENTEA | Brasseur P | Van Minnebruggen | WILLEM FERKET

Other related companies as S.K.A.N Europe SA: FLBINJE ACKERMANS SA | CENTEA | Brasseur P | Van Minnebruggen | WILLEM FERKET

S.K.A.N Europe SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.K.A.N Europe SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02540008544. Het bedrijf S.K.A.N Europe SA bevindt zich op het adres: Avenue de la Pin猫de 3; 1380; Lasne (Ohain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 359,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Public relations consultants. Producten gemaakt in S.K.A.N Europe SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.K.A.N Europe SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.K.A.N Europe SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.K.A.N Europe SA, openstaande posities, locatie van S.K.A.N Europe SA op de kaart.

S.K.A.N Europe SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.K.A.N Europe SA, company assigned to the tax number BE02540008544. The company S.K.A.N Europe SA is located at the address: Avenue de la Pin猫de 3; 1380; Lasne (Ohain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 359,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Public relations consultants. Products created in S.K.A.N Europe SA were not found.
The main activity of S.K.A.N Europe SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of S.K.A.N Europe SA is not available. You also can look at reviews of S.K.A.N Europe SA, open positions, location of S.K.A.N Europe SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.K.A.N Europe SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.K.A.N Europe SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.K.A.N Europe SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.K.A.N Europe SA, employees, financial statistics.