Hanot Mambres JJ

Contactgegevens Hanot Mambres JJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hanot Mambres JJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hanot Mambres JJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Ch?lon 39; 6460; Chimay, België

Telefoon (phone): 060 21 40 03 (+32-060 21 40 03) 060 21 40 03 (+32-060 21 40 03)

Fax (fax): +32 (81) 437-82-75 +32 (81) 437-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hanot Mambres JJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hanot Mambres JJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hanot Mambres JJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hanot Mambres JJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hanot Mambres JJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hanot Mambres JJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hanot Mambres JJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hanot Mambres JJ
Products information Hanot Mambres JJ

BTW identificatienummer (tax): BE05390686035
Ondernemingsnummer: 8839019775
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Hanot Mambres JJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hanot Mambres JJ
(Get full report from official database of BE for Hanot Mambres JJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hanot Mambres JJ
Addition kinds of activities for Hanot Mambres JJ

228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet
34419901. Bouwcomponenten, bouwstaal | Building components, structural steel
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services

Werken bij Hanot Mambres JJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hanot Mambres JJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hanot Mambres JJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hanot Mambres JJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Hanot Mambres JJ in sociale netwerken
Look for responds of Hanot Mambres JJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hanot Mambres JJ. Laat een reactie achter voor Hanot Mambres JJ. Hanot Mambres JJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hanot Mambres JJ. Leave a respond for Hanot Mambres JJ. Hanot Mambres JJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hanot Mambres JJ op de google maps. Adres en contacten Hanot Mambres JJ
Location of Hanot Mambres JJ on the google maps. Address and contacts of Hanot Mambres JJ

Andere gerelateerde bedrijven als come Hanot Mambres JJ Hanot Mambres JJ: SMISCO BVBA | ACS-ALL CABLING SERVICES | ACKAERT-VELGHE | Vandenhaute-Capiau | BAYAR, ALI

Other related companies as Hanot Mambres JJ: SMISCO BVBA | ACS-ALL CABLING SERVICES | ACKAERT-VELGHE | Vandenhaute-Capiau | BAYAR, ALI

Hanot Mambres JJ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hanot Mambres JJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390686035. Het bedrijf Hanot Mambres JJ bevindt zich op het adres: Avenue du Ch?lon 39; 6460; Chimay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 599,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in Hanot Mambres JJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hanot Mambres JJ is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hanot Mambres JJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hanot Mambres JJ, openstaande posities, locatie van Hanot Mambres JJ op de kaart.

Hanot Mambres JJ is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hanot Mambres JJ, company assigned to the tax number BE05390686035. The company Hanot Mambres JJ is located at the address: Avenue du Ch?lon 39; 6460; Chimay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 599,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in Hanot Mambres JJ were not found.
The main activity of Hanot Mambres JJ is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hanot Mambres JJ is not available. You also can look at reviews of Hanot Mambres JJ, open positions, location of Hanot Mambres JJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hanot Mambres JJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hanot Mambres JJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hanot Mambres JJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hanot Mambres JJ, employees, financial statistics.