BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT

Contactgegevens BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZESTRAAT 25; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51779105 (+32-51779105) 51779105 (+32-51779105)

Fax (fax): +32 (12) 542-67-15 +32 (12) 542-67-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT
Products information BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03891326904
Ondernemingsnummer: 6958435058
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT
(Get full report from official database of BE for BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT
Addition kinds of activities for BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT

5014. Banden en buizen | Tires and tubes
283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
492402. Gaskrachters | Gas power marketers
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
24999903. Bijenteelt, hout | Beekeeping supplies, wood
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
50740209. Oliebrander | Oil burners

Werken bij BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

Zoek naar antwoorden van BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT in sociale netwerken
Look for responds of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. Laat een reactie achter voor BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. Leave a respond for BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT. BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT op de google maps. Adres en contacten BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT
Location of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT on the google maps. Address and contacts of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT: Couty Dynamic Distribution Mail Services | Esmena Storage Systems | EDDY LIEFSOONS | KERREMANS | Defaweux

Other related companies as BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT: Couty Dynamic Distribution Mail Services | Esmena Storage Systems | EDDY LIEFSOONS | KERREMANS | Defaweux

BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03891326904. Het bedrijf BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT bevindt zich op het adres: ROZESTRAAT 25; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, openstaande posities, locatie van BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT op de kaart.

BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, company assigned to the tax number BE03891326904. The company BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT is located at the address: ROZESTRAAT 25; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT were not found.
The main activity of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT is not available. You also can look at reviews of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, open positions, location of BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. LEENKNEGT-BROUCKAERT, employees, financial statistics.