Agape

Contactgegevens Agape: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agape: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agape

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Heirweg 60; 8851; Ardooie (Koolskamp), België

Telefoon (phone): 051 74 80 98 (+32-051 74 80 98) 051 74 80 98 (+32-051 74 80 98)

Fax (fax): 051 74 80 98 (+32-051 74 80 98) 051 74 80 98 (+32-051 74 80 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agape: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agape"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agape"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agape, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agape. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agape, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agape. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agape
Products information Agape

BTW identificatienummer (tax): BE08653625488
Ondernemingsnummer: 4833404541
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Agape zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agape
(Get full report from official database of BE for Agape)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agape
Addition kinds of activities for Agape

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
89990101. Artiest | Artist
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij Agape: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agape: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agape. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agape. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Agape in sociale netwerken
Look for responds of Agape in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agape. Laat een reactie achter voor Agape. Agape bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agape. Leave a respond for Agape. Agape on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agape op de google maps. Adres en contacten Agape
Location of Agape on the google maps. Address and contacts of Agape

Andere gerelateerde bedrijven als come Agape Agape: AU GOUPIL | AUTO R?CUP JEUNES | VOLL?OHEY CLUB | STEPHANE MOURMAUX | OLTEC

Other related companies as Agape: AU GOUPIL | AUTO R?CUP JEUNES | VOLL?OHEY CLUB | STEPHANE MOURMAUX | OLTEC

Agape is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agape, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08653625488. Het bedrijf Agape bevindt zich op het adres: Oude Heirweg 60; 8851; Ardooie (Koolskamp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in Agape zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agape is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agape is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agape, openstaande posities, locatie van Agape op de kaart.

Agape is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agape, company assigned to the tax number BE08653625488. The company Agape is located at the address: Oude Heirweg 60; 8851; Ardooie (Koolskamp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in Agape were not found.
The main activity of Agape is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agape is not available. You also can look at reviews of Agape, open positions, location of Agape on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agape, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agape, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agape, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agape, employees, financial statistics.