LEFEVRE BENEDICTE

Contactgegevens LEFEVRE BENEDICTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEVRE BENEDICTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEVRE BENEDICTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Cur茅 4; 4280; Hannut (Moxhe), België

Telefoon (phone): 019 69 81 15 (+32-019 69 81 15) 019 69 81 15 (+32-019 69 81 15)

Fax (fax): +32 (11) 928-50-16 +32 (11) 928-50-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEVRE BENEDICTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEVRE BENEDICTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEVRE BENEDICTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEVRE BENEDICTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEVRE BENEDICTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEVRE BENEDICTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEVRE BENEDICTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEVRE BENEDICTE
Products information LEFEVRE BENEDICTE

BTW identificatienummer (tax): BE07813171386
Ondernemingsnummer: 1228790283
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LEFEVRE BENEDICTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEVRE BENEDICTE
(Get full report from official database of BE for LEFEVRE BENEDICTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEVRE BENEDICTE
Addition kinds of activities for LEFEVRE BENEDICTE

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
20510205. Cruellers, behalve bevroren | Cruellers, except frozen
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
34410102. Scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Ship sections, prefabricated metal
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
82119904. Kindergarten | Kindergarten

Werken bij LEFEVRE BENEDICTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEVRE BENEDICTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEVRE BENEDICTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEVRE BENEDICTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van LEFEVRE BENEDICTE in sociale netwerken
Look for responds of LEFEVRE BENEDICTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEVRE BENEDICTE. Laat een reactie achter voor LEFEVRE BENEDICTE. LEFEVRE BENEDICTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEVRE BENEDICTE. Leave a respond for LEFEVRE BENEDICTE. LEFEVRE BENEDICTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEVRE BENEDICTE op de google maps. Adres en contacten LEFEVRE BENEDICTE
Location of LEFEVRE BENEDICTE on the google maps. Address and contacts of LEFEVRE BENEDICTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEVRE BENEDICTE LEFEVRE BENEDICTE: WIT PAARD MOTORS | DE LA VIGNE ? L'ASSIETTE | CHRISTIAN PLETINCKX | Wiel (Het) NV | Batibois

Other related companies as LEFEVRE BENEDICTE: WIT PAARD MOTORS | DE LA VIGNE ? L'ASSIETTE | CHRISTIAN PLETINCKX | Wiel (Het) NV | Batibois

LEFEVRE BENEDICTE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEVRE BENEDICTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07813171386. Het bedrijf LEFEVRE BENEDICTE bevindt zich op het adres: Rue du Cur茅 4; 4280; Hannut (Moxhe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in LEFEVRE BENEDICTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEFEVRE BENEDICTE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEVRE BENEDICTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEVRE BENEDICTE, openstaande posities, locatie van LEFEVRE BENEDICTE op de kaart.

LEFEVRE BENEDICTE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFEVRE BENEDICTE, company assigned to the tax number BE07813171386. The company LEFEVRE BENEDICTE is located at the address: Rue du Cur茅 4; 4280; Hannut (Moxhe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Psychologists. Products created in LEFEVRE BENEDICTE were not found.
The main activity of LEFEVRE BENEDICTE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEVRE BENEDICTE is not available. You also can look at reviews of LEFEVRE BENEDICTE, open positions, location of LEFEVRE BENEDICTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEVRE BENEDICTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEVRE BENEDICTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEVRE BENEDICTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEVRE BENEDICTE, employees, financial statistics.