YVES VAN OSSELAER

Contactgegevens YVES VAN OSSELAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES VAN OSSELAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES VAN OSSELAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 167; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37759851 (+32-37759851) 37759851 (+32-37759851)

Fax (fax): +32 (11) 304-30-76 +32 (11) 304-30-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES VAN OSSELAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES VAN OSSELAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES VAN OSSELAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES VAN OSSELAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES VAN OSSELAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES VAN OSSELAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES VAN OSSELAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES VAN OSSELAER
Products information YVES VAN OSSELAER

BTW identificatienummer (tax): BE05821350097
Ondernemingsnummer: 5086090087
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in YVES VAN OSSELAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES VAN OSSELAER
(Get full report from official database of BE for YVES VAN OSSELAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES VAN OSSELAER
Addition kinds of activities for YVES VAN OSSELAER

305203. Rubber belting | Rubber belting
737200. Voorverpakte software | Prepackaged software
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
26119900. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
26579901. Voedselbakken, vouwen: gemaakt van aangekocht materiaal | Food containers, folding: made from purchased material
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete

Werken bij YVES VAN OSSELAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES VAN OSSELAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES VAN OSSELAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES VAN OSSELAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

Zoek naar antwoorden van YVES VAN OSSELAER in sociale netwerken
Look for responds of YVES VAN OSSELAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES VAN OSSELAER. Laat een reactie achter voor YVES VAN OSSELAER. YVES VAN OSSELAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES VAN OSSELAER. Leave a respond for YVES VAN OSSELAER. YVES VAN OSSELAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES VAN OSSELAER op de google maps. Adres en contacten YVES VAN OSSELAER
Location of YVES VAN OSSELAER on the google maps. Address and contacts of YVES VAN OSSELAER

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES VAN OSSELAER YVES VAN OSSELAER: RIJBAAN DAALHOF | Ex Mathieu | ANDREAS DE CALUWE | CTCB | Transbox NV

Other related companies as YVES VAN OSSELAER: RIJBAAN DAALHOF | Ex Mathieu | ANDREAS DE CALUWE | CTCB | Transbox NV

YVES VAN OSSELAER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES VAN OSSELAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05821350097. Het bedrijf YVES VAN OSSELAER bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 167; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in YVES VAN OSSELAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVES VAN OSSELAER is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES VAN OSSELAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES VAN OSSELAER, openstaande posities, locatie van YVES VAN OSSELAER op de kaart.

YVES VAN OSSELAER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES VAN OSSELAER, company assigned to the tax number BE05821350097. The company YVES VAN OSSELAER is located at the address: ZANDSTRAAT 167; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in YVES VAN OSSELAER were not found.
The main activity of YVES VAN OSSELAER is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES VAN OSSELAER is not available. You also can look at reviews of YVES VAN OSSELAER, open positions, location of YVES VAN OSSELAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES VAN OSSELAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES VAN OSSELAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES VAN OSSELAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES VAN OSSELAER, employees, financial statistics.