Dessauvages - Lagos M

Contactgegevens Dessauvages - Lagos M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dessauvages - Lagos M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dessauvages - Lagos M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bonwez 49; 5080; La Bruy猫re (Rhisnes), België

Telefoon (phone): 081 56 96 63 (+32-081 56 96 63) 081 56 96 63 (+32-081 56 96 63)

Fax (fax): +32 (82) 846-34-50 +32 (82) 846-34-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dessauvages - Lagos M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dessauvages - Lagos M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dessauvages - Lagos M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dessauvages - Lagos M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dessauvages - Lagos M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dessauvages - Lagos M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dessauvages - Lagos M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dessauvages - Lagos M
Products information Dessauvages - Lagos M

BTW identificatienummer (tax): BE07985107421
Ondernemingsnummer: 3266204833
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Dessauvages - Lagos M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dessauvages - Lagos M
(Get full report from official database of BE for Dessauvages - Lagos M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dessauvages - Lagos M
Addition kinds of activities for Dessauvages - Lagos M

365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
25190301. Glasvezel meubels, huishouden: opgevuld of gewoon | Fiberglass furniture, household: padded or plain
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies
50850601. Borstels, industrieel | Brushes, industrial

Werken bij Dessauvages - Lagos M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dessauvages - Lagos M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dessauvages - Lagos M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dessauvages - Lagos M. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van Dessauvages - Lagos M in sociale netwerken
Look for responds of Dessauvages - Lagos M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dessauvages - Lagos M. Laat een reactie achter voor Dessauvages - Lagos M. Dessauvages - Lagos M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dessauvages - Lagos M. Leave a respond for Dessauvages - Lagos M. Dessauvages - Lagos M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dessauvages - Lagos M op de google maps. Adres en contacten Dessauvages - Lagos M
Location of Dessauvages - Lagos M on the google maps. Address and contacts of Dessauvages - Lagos M

Andere gerelateerde bedrijven als come Dessauvages - Lagos M Dessauvages - Lagos M: BAKKERIJ VERSCHAEVE | Clephar Cosmetics | RAPHAEL VAN DE CRAEN | British Council (The) | ROGER LOUWET

Other related companies as Dessauvages - Lagos M: BAKKERIJ VERSCHAEVE | Clephar Cosmetics | RAPHAEL VAN DE CRAEN | British Council (The) | ROGER LOUWET

Dessauvages - Lagos M is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dessauvages - Lagos M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985107421. Het bedrijf Dessauvages - Lagos M bevindt zich op het adres: Rue Bonwez 49; 5080; La Bruy猫re (Rhisnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in Dessauvages - Lagos M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dessauvages - Lagos M is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dessauvages - Lagos M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dessauvages - Lagos M, openstaande posities, locatie van Dessauvages - Lagos M op de kaart.

Dessauvages - Lagos M is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dessauvages - Lagos M, company assigned to the tax number BE07985107421. The company Dessauvages - Lagos M is located at the address: Rue Bonwez 49; 5080; La Bruy猫re (Rhisnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Psychologists. Products created in Dessauvages - Lagos M were not found.
The main activity of Dessauvages - Lagos M is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dessauvages - Lagos M is not available. You also can look at reviews of Dessauvages - Lagos M, open positions, location of Dessauvages - Lagos M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dessauvages - Lagos M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dessauvages - Lagos M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dessauvages - Lagos M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dessauvages - Lagos M, employees, financial statistics.