Beuckx K

Contactgegevens Beuckx K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beuckx K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beuckx K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bankstraat 115; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 89 67 49 (+32-016 89 67 49) 016 89 67 49 (+32-016 89 67 49)

Fax (fax): +32 (59) 999-87-38 +32 (59) 999-87-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beuckx K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beuckx K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beuckx K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beuckx K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beuckx K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beuckx K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beuckx K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beuckx K
Products information Beuckx K

BTW identificatienummer (tax): BE04007232666
Ondernemingsnummer: 7555541992
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Beuckx K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychologists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beuckx K
(Get full report from official database of BE for Beuckx K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beuckx K
Addition kinds of activities for Beuckx K

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
161100. Weg en straatbouw | Highway and street construction
206700. Kauwgom | Chewing gum
34620501. Missile smeedstukken, ferro | Missile forgings, ferrous
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery

Werken bij Beuckx K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beuckx K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beuckx K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beuckx K. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Beuckx K in sociale netwerken
Look for responds of Beuckx K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beuckx K. Laat een reactie achter voor Beuckx K. Beuckx K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beuckx K. Leave a respond for Beuckx K. Beuckx K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beuckx K op de google maps. Adres en contacten Beuckx K
Location of Beuckx K on the google maps. Address and contacts of Beuckx K

Andere gerelateerde bedrijven als come Beuckx K Beuckx K: JAN VAN HOLSBEECK | WILLY EVERAERT | Cleydael Golf Club | PLASTIEK SCHULER | Quairiat B

Other related companies as Beuckx K: JAN VAN HOLSBEECK | WILLY EVERAERT | Cleydael Golf Club | PLASTIEK SCHULER | Quairiat B

Beuckx K is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beuckx K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04007232666. Het bedrijf Beuckx K bevindt zich op het adres: Bankstraat 115; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Psychologists. Producten gemaakt in Beuckx K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beuckx K is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beuckx K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beuckx K, openstaande posities, locatie van Beuckx K op de kaart.

Beuckx K is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beuckx K, company assigned to the tax number BE04007232666. The company Beuckx K is located at the address: Bankstraat 115; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Psychologists. Products created in Beuckx K were not found.
The main activity of Beuckx K is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beuckx K is not available. You also can look at reviews of Beuckx K, open positions, location of Beuckx K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beuckx K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beuckx K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beuckx K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beuckx K, employees, financial statistics.