Y. MATZ

Contactgegevens Y. MATZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Y. MATZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

Y. MATZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LABOULLE 106; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43882007 (+32-43882007) 43882007 (+32-43882007)

Fax (fax): +32 (12) 575-63-29 +32 (12) 575-63-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Y. MATZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Y. MATZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Y. MATZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Y. MATZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Y. MATZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Y. MATZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Y. MATZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Y. MATZ
Products information Y. MATZ

BTW identificatienummer (tax): BE07508300781
Ondernemingsnummer: 7421234130
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Y. MATZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Y. MATZ
(Get full report from official database of BE for Y. MATZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor Y. MATZ
Addition kinds of activities for Y. MATZ

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries
39491301. Basketbal apparatuur en benodigdheden, algemeen | Basketball equipment and supplies, general
67339900. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij Y. MATZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Y. MATZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Y. MATZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Y. MATZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van Y. MATZ in sociale netwerken
Look for responds of Y. MATZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor Y. MATZ. Laat een reactie achter voor Y. MATZ. Y. MATZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Y. MATZ. Leave a respond for Y. MATZ. Y. MATZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Y. MATZ op de google maps. Adres en contacten Y. MATZ
Location of Y. MATZ on the google maps. Address and contacts of Y. MATZ

Andere gerelateerde bedrijven als come Y. MATZ Y. MATZ: DE BODT | Bleeckx A-F | S.L.A.I.E. ENGHIEN | NOEL DELAPLACE | ACOS

Other related companies as Y. MATZ: DE BODT | Bleeckx A-F | S.L.A.I.E. ENGHIEN | NOEL DELAPLACE | ACOS

Y. MATZ is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Y. MATZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07508300781. Het bedrijf Y. MATZ bevindt zich op het adres: AVENUE LABOULLE 106; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in Y. MATZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Y. MATZ is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Y. MATZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Y. MATZ, openstaande posities, locatie van Y. MATZ op de kaart.

Y. MATZ is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Y. MATZ, company assigned to the tax number BE07508300781. The company Y. MATZ is located at the address: AVENUE LABOULLE 106; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in Y. MATZ were not found.
The main activity of Y. MATZ is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Y. MATZ is not available. You also can look at reviews of Y. MATZ, open positions, location of Y. MATZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Y. MATZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Y. MATZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Y. MATZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Y. MATZ, employees, financial statistics.