JEDIMMO CRIEKEMANS

Contactgegevens JEDIMMO CRIEKEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEDIMMO CRIEKEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEDIMMO CRIEKEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLASAKKER 43; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33532209 (+32-33532209) 33532209 (+32-33532209)

Fax (fax): +32 (2) 958-27-65 +32 (2) 958-27-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEDIMMO CRIEKEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEDIMMO CRIEKEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEDIMMO CRIEKEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEDIMMO CRIEKEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEDIMMO CRIEKEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEDIMMO CRIEKEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEDIMMO CRIEKEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEDIMMO CRIEKEMANS
Products information JEDIMMO CRIEKEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE04269531250
Ondernemingsnummer: 9930511474
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Agences immobili猫res. Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEDIMMO CRIEKEMANS
(Get full report from official database of BE for JEDIMMO CRIEKEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEDIMMO CRIEKEMANS
Addition kinds of activities for JEDIMMO CRIEKEMANS

581301. Bars en lounges | Bars and lounges
07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
20340102. Soep poeders | Soup powders
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
35429920. Stretching machines | Stretching machines

Werken bij JEDIMMO CRIEKEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEDIMMO CRIEKEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEDIMMO CRIEKEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEDIMMO CRIEKEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van JEDIMMO CRIEKEMANS in sociale netwerken
Look for responds of JEDIMMO CRIEKEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEDIMMO CRIEKEMANS. Laat een reactie achter voor JEDIMMO CRIEKEMANS. JEDIMMO CRIEKEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEDIMMO CRIEKEMANS. Leave a respond for JEDIMMO CRIEKEMANS. JEDIMMO CRIEKEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEDIMMO CRIEKEMANS op de google maps. Adres en contacten JEDIMMO CRIEKEMANS
Location of JEDIMMO CRIEKEMANS on the google maps. Address and contacts of JEDIMMO CRIEKEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEDIMMO CRIEKEMANS JEDIMMO CRIEKEMANS: V-KREDIET | VRIJE BASISSCHOOL | HAUTE ECOLE A. JACQUARD | BART VANSCHOEBEKE | Delcroix E

Other related companies as JEDIMMO CRIEKEMANS: V-KREDIET | VRIJE BASISSCHOOL | HAUTE ECOLE A. JACQUARD | BART VANSCHOEBEKE | Delcroix E

JEDIMMO CRIEKEMANS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEDIMMO CRIEKEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04269531250. Het bedrijf JEDIMMO CRIEKEMANS bevindt zich op het adres: VLASAKKER 43; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Agences immobili猫res. Assurances. Lijst met producten zijn Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van JEDIMMO CRIEKEMANS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEDIMMO CRIEKEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEDIMMO CRIEKEMANS, openstaande posities, locatie van JEDIMMO CRIEKEMANS op de kaart.

JEDIMMO CRIEKEMANS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEDIMMO CRIEKEMANS, company assigned to the tax number BE04269531250. The company JEDIMMO CRIEKEMANS is located at the address: VLASAKKER 43; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Agences immobili猫res. Assurances. List of products are Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of JEDIMMO CRIEKEMANS is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEDIMMO CRIEKEMANS is not available. You also can look at reviews of JEDIMMO CRIEKEMANS, open positions, location of JEDIMMO CRIEKEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEDIMMO CRIEKEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEDIMMO CRIEKEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEDIMMO CRIEKEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEDIMMO CRIEKEMANS, employees, financial statistics.