VERBEEMEN-CUSTERS NV

Contactgegevens VERBEEMEN-CUSTERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBEEMEN-CUSTERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBEEMEN-CUSTERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostereindestraat 36; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 52 12 93 (+32-013 52 12 93) 013 52 12 93 (+32-013 52 12 93)

Fax (fax): 013 52 19 25 (+32-013 52 19 25) 013 52 19 25 (+32-013 52 19 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBEEMEN-CUSTERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBEEMEN-CUSTERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBEEMEN-CUSTERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBEEMEN-CUSTERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBEEMEN-CUSTERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBEEMEN-CUSTERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBEEMEN-CUSTERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBEEMEN-CUSTERS NV
Products information VERBEEMEN-CUSTERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09140869140
Ondernemingsnummer: 8623138427
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Real estate

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBEEMEN-CUSTERS NV
(Get full report from official database of BE for VERBEEMEN-CUSTERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBEEMEN-CUSTERS NV
Addition kinds of activities for VERBEEMEN-CUSTERS NV

679901. Commodity investeerders | Commodity investors
33410203. Zilver herstel van gebruikte fotografische film | Silver recovery from used photographic film
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
50940303. horloge dozen | Watchcases
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment

Werken bij VERBEEMEN-CUSTERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBEEMEN-CUSTERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBEEMEN-CUSTERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBEEMEN-CUSTERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADREM

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van VERBEEMEN-CUSTERS NV in sociale netwerken
Look for responds of VERBEEMEN-CUSTERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBEEMEN-CUSTERS NV. Laat een reactie achter voor VERBEEMEN-CUSTERS NV. VERBEEMEN-CUSTERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBEEMEN-CUSTERS NV. Leave a respond for VERBEEMEN-CUSTERS NV. VERBEEMEN-CUSTERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBEEMEN-CUSTERS NV op de google maps. Adres en contacten VERBEEMEN-CUSTERS NV
Location of VERBEEMEN-CUSTERS NV on the google maps. Address and contacts of VERBEEMEN-CUSTERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBEEMEN-CUSTERS NV VERBEEMEN-CUSTERS NV: CENTEA | VANDE AVORT T. | CST Engineering NV | COIFFURE ARANY | Jan De Wilde

Other related companies as VERBEEMEN-CUSTERS NV: CENTEA | VANDE AVORT T. | CST Engineering NV | COIFFURE ARANY | Jan De Wilde

VERBEEMEN-CUSTERS NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBEEMEN-CUSTERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09140869140. Het bedrijf VERBEEMEN-CUSTERS NV bevindt zich op het adres: Oostereindestraat 36; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 127,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Project developers. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van VERBEEMEN-CUSTERS NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBEEMEN-CUSTERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBEEMEN-CUSTERS NV, openstaande posities, locatie van VERBEEMEN-CUSTERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBEEMEN-CUSTERS NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBEEMEN-CUSTERS NV, company assigned to the tax number BE09140869140. The company VERBEEMEN-CUSTERS NV is located at the address: Oostereindestraat 36; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 127,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Project developers. List of products are Real estate.
The main activity of VERBEEMEN-CUSTERS NV is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBEEMEN-CUSTERS NV is not available. You also can look at reviews of VERBEEMEN-CUSTERS NV, open positions, location of VERBEEMEN-CUSTERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBEEMEN-CUSTERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBEEMEN-CUSTERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBEEMEN-CUSTERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBEEMEN-CUSTERS NV, employees, financial statistics.