Roberts-Habets BVBA

Contactgegevens Roberts-Habets BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roberts-Habets BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roberts-Habets BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prinsenhoflaan 31 Box 3; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 61 19 45 (+32-089 61 19 45) 089 61 19 45 (+32-089 61 19 45)

Fax (fax): 089 61 41 78 (+32-089 61 41 78) 089 61 41 78 (+32-089 61 41 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roberts-Habets BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roberts-Habets BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roberts-Habets BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roberts-Habets BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roberts-Habets BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roberts-Habets BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roberts-Habets BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roberts-Habets BVBA
Products information Roberts-Habets BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06600555419
Ondernemingsnummer: 7778015136
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Real estate

Product categorie (product category): Project developers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roberts-Habets BVBA
(Get full report from official database of BE for Roberts-Habets BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roberts-Habets BVBA
Addition kinds of activities for Roberts-Habets BVBA

01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
27590203. Visitekaartjes (inclusief bedrijf): drukwerk, nsk | Visiting cards (including business): printing, nsk
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
32990304. Lijstwerk, architectonisch: gips van Parijs | Moldings, architectural: plaster of paris
38290505. Niveaumeters, stralingstype | Level gauges, radiation type
67999903. Belastingverzekeringen: vasthouden, kopen en verkopen | Tax liens: holding, buying and selling
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools

Werken bij Roberts-Habets BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roberts-Habets BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roberts-Habets BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roberts-Habets BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van Roberts-Habets BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Roberts-Habets BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roberts-Habets BVBA. Laat een reactie achter voor Roberts-Habets BVBA. Roberts-Habets BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roberts-Habets BVBA. Leave a respond for Roberts-Habets BVBA. Roberts-Habets BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roberts-Habets BVBA op de google maps. Adres en contacten Roberts-Habets BVBA
Location of Roberts-Habets BVBA on the google maps. Address and contacts of Roberts-Habets BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Roberts-Habets BVBA Roberts-Habets BVBA: MARIJKE SCHOUPPE | LASSERRE ET ASSOCI?S | LABO PIEFONCK | MERTENS | Welda NV

Other related companies as Roberts-Habets BVBA: MARIJKE SCHOUPPE | LASSERRE ET ASSOCI?S | LABO PIEFONCK | MERTENS | Welda NV

Roberts-Habets BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roberts-Habets BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06600555419. Het bedrijf Roberts-Habets BVBA bevindt zich op het adres: Prinsenhoflaan 31 Box 3; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Project developers. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van Roberts-Habets BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roberts-Habets BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roberts-Habets BVBA, openstaande posities, locatie van Roberts-Habets BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roberts-Habets BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roberts-Habets BVBA, company assigned to the tax number BE06600555419. The company Roberts-Habets BVBA is located at the address: Prinsenhoflaan 31 Box 3; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 495,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Project developers. List of products are Real estate.
The main activity of Roberts-Habets BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Roberts-Habets BVBA is not available. You also can look at reviews of Roberts-Habets BVBA, open positions, location of Roberts-Habets BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roberts-Habets BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roberts-Habets BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roberts-Habets BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roberts-Habets BVBA, employees, financial statistics.