C.F.T.A. ASBL

Contactgegevens C.F.T.A. ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.F.T.A. ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.F.T.A. ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Nicolas 68; 4000; Li猫ge 1 (Glain), België

Telefoon (phone): 04 254 04 15 (+32-04 254 04 15) 04 254 04 15 (+32-04 254 04 15)

Fax (fax): 04 254 21 71 (+32-04 254 21 71) 04 254 21 71 (+32-04 254 21 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.F.T.A. ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.F.T.A. ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.F.T.A. ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.F.T.A. ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.F.T.A. ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.F.T.A. ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.F.T.A. ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.F.T.A. ASBL
Products information C.F.T.A. ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02563354492
Ondernemingsnummer: 1012908935
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in C.F.T.A. ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.F.T.A. ASBL
(Get full report from official database of BE for C.F.T.A. ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.F.T.A. ASBL
Addition kinds of activities for C.F.T.A. ASBL

177100. Concreet werk | Concrete work
265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
61599900. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant
73349903. Multigraphing | Multigraphing
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center
86610130. tempels | Temples

Werken bij C.F.T.A. ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.F.T.A. ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.F.T.A. ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.F.T.A. ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van C.F.T.A. ASBL in sociale netwerken
Look for responds of C.F.T.A. ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.F.T.A. ASBL. Laat een reactie achter voor C.F.T.A. ASBL. C.F.T.A. ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.F.T.A. ASBL. Leave a respond for C.F.T.A. ASBL. C.F.T.A. ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.F.T.A. ASBL op de google maps. Adres en contacten C.F.T.A. ASBL
Location of C.F.T.A. ASBL on the google maps. Address and contacts of C.F.T.A. ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.F.T.A. ASBL C.F.T.A. ASBL: Van Kerckhoven Eddy | JEAN-FRAN?OIS LABRUYERE | Telematics and Services Europe | SPLENDID 4 X 4 | OCCAP TRAVEL

Other related companies as C.F.T.A. ASBL: Van Kerckhoven Eddy | JEAN-FRAN?OIS LABRUYERE | Telematics and Services Europe | SPLENDID 4 X 4 | OCCAP TRAVEL

C.F.T.A. ASBL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.F.T.A. ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02563354492. Het bedrijf C.F.T.A. ASBL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Nicolas 68; 4000; Li猫ge 1 (Glain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Professional training. Producten gemaakt in C.F.T.A. ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.F.T.A. ASBL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.F.T.A. ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.F.T.A. ASBL, openstaande posities, locatie van C.F.T.A. ASBL op de kaart.

C.F.T.A. ASBL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.F.T.A. ASBL, company assigned to the tax number BE02563354492. The company C.F.T.A. ASBL is located at the address: Rue Saint-Nicolas 68; 4000; Li猫ge 1 (Glain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Professional training. Products created in C.F.T.A. ASBL were not found.
The main activity of C.F.T.A. ASBL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.F.T.A. ASBL is not available. You also can look at reviews of C.F.T.A. ASBL, open positions, location of C.F.T.A. ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.F.T.A. ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.F.T.A. ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.F.T.A. ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.F.T.A. ASBL, employees, financial statistics.