SEGHART STANDS NV

Contactgegevens SEGHART STANDS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGHART STANDS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGHART STANDS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellestr 124 1654 Huizingen, België

Telefoon (phone): 32.23 60 02 90 32.23 60 02 90

Fax (fax): 32.23 60 33 87 32.23 60 33 87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGHART STANDS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGHART STANDS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGHART STANDS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGHART STANDS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGHART STANDS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGHART STANDS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGHART STANDS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGHART STANDS NV
Products information SEGHART STANDS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04199218750
Ondernemingsnummer: 2828948974
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 310,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Trade fairs and exhibitions - stand fittings

Product categorie (product category): Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGHART STANDS NV
(Get full report from official database of BE for SEGHART STANDS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGHART STANDS NV
Addition kinds of activities for SEGHART STANDS NV

16230201. Kabelopbouw | Cable laying construction
26210401. Bondpapier | Bond paper
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation

Werken bij SEGHART STANDS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGHART STANDS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGHART STANDS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGHART STANDS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van SEGHART STANDS NV in sociale netwerken
Look for responds of SEGHART STANDS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGHART STANDS NV. Laat een reactie achter voor SEGHART STANDS NV. SEGHART STANDS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGHART STANDS NV. Leave a respond for SEGHART STANDS NV. SEGHART STANDS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGHART STANDS NV op de google maps. Adres en contacten SEGHART STANDS NV
Location of SEGHART STANDS NV on the google maps. Address and contacts of SEGHART STANDS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGHART STANDS NV SEGHART STANDS NV: F.C. YMOS BELGIUM | MARIA DE LOS SANTOS Y MOYANO | Geens L | HUIS MARCEL | VERZ. VERDONCK-DUSARDUYN

Other related companies as SEGHART STANDS NV: F.C. YMOS BELGIUM | MARIA DE LOS SANTOS Y MOYANO | Geens L | HUIS MARCEL | VERZ. VERDONCK-DUSARDUYN

SEGHART STANDS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGHART STANDS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04199218750. Het bedrijf SEGHART STANDS NV bevindt zich op het adres: Guido Gezellestr 124 1654 Huizingen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 310,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Trade fairs and exhibitions - stand fittings.
De hoofdactiviteit van SEGHART STANDS NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGHART STANDS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGHART STANDS NV, openstaande posities, locatie van SEGHART STANDS NV op de kaart.

SEGHART STANDS NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGHART STANDS NV, company assigned to the tax number BE04199218750. The company SEGHART STANDS NV is located at the address: Guido Gezellestr 124 1654 Huizingen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 310,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Trade fairs and exhibitions - stand fittings.
The main activity of SEGHART STANDS NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGHART STANDS NV is not available. You also can look at reviews of SEGHART STANDS NV, open positions, location of SEGHART STANDS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGHART STANDS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGHART STANDS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGHART STANDS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGHART STANDS NV, employees, financial statistics.