J LEMMENS EN ZONEN BVBA

Contactgegevens J LEMMENS EN ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J LEMMENS EN ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

J LEMMENS EN ZONEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciesteenweg 453 2530 Boechout, België

Telefoon (phone): 32.34 55 24 90 32.34 55 24 90

Fax (fax): 32.34 60 17 69 32.34 60 17 69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J LEMMENS EN ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J LEMMENS EN ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J LEMMENS EN ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J LEMMENS EN ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J LEMMENS EN ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J LEMMENS EN ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J LEMMENS EN ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J LEMMENS EN ZONEN BVBA
Products information J LEMMENS EN ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06727172851
Ondernemingsnummer: 5871063232
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Bank fittings

Product categorie (product category): Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J LEMMENS EN ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for J LEMMENS EN ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor J LEMMENS EN ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for J LEMMENS EN ZONEN BVBA

14759901. Apatietwinning | Apatite mining
16290501. Chemische fabriek en raffinaderijbouw | Chemical plant and refinery construction
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant
84220202. Botanische tuin | Botanical garden
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization

Werken bij J LEMMENS EN ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J LEMMENS EN ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J LEMMENS EN ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J LEMMENS EN ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

Zoek naar antwoorden van J LEMMENS EN ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of J LEMMENS EN ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor J LEMMENS EN ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor J LEMMENS EN ZONEN BVBA. J LEMMENS EN ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J LEMMENS EN ZONEN BVBA. Leave a respond for J LEMMENS EN ZONEN BVBA. J LEMMENS EN ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J LEMMENS EN ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten J LEMMENS EN ZONEN BVBA
Location of J LEMMENS EN ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of J LEMMENS EN ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come J LEMMENS EN ZONEN BVBA J LEMMENS EN ZONEN BVBA: R.V.A. | R.S.C. NASSOGNE | GUY BAELDE | ACCU-BATT SERVICE | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as J LEMMENS EN ZONEN BVBA: R.V.A. | R.S.C. NASSOGNE | GUY BAELDE | ACCU-BATT SERVICE | ECOLE FOND. COMMUNALE

J LEMMENS EN ZONEN BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J LEMMENS EN ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06727172851. Het bedrijf J LEMMENS EN ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Provinciesteenweg 453 2530 Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Bank fittings.
De hoofdactiviteit van J LEMMENS EN ZONEN BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J LEMMENS EN ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J LEMMENS EN ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van J LEMMENS EN ZONEN BVBA op de kaart.

J LEMMENS EN ZONEN BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is J LEMMENS EN ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE06727172851. The company J LEMMENS EN ZONEN BVBA is located at the address: Provinciesteenweg 453 2530 Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Bank fittings.
The main activity of J LEMMENS EN ZONEN BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J LEMMENS EN ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of J LEMMENS EN ZONEN BVBA, open positions, location of J LEMMENS EN ZONEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J LEMMENS EN ZONEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J LEMMENS EN ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J LEMMENS EN ZONEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J LEMMENS EN ZONEN BVBA, employees, financial statistics.