ARTIPLEX BVBA

Contactgegevens ARTIPLEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTIPLEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTIPLEX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 582 3090 Overijse, België

Telefoon (phone): 32.26 57 09 77 32.26 57 09 77

Fax (fax): 32.26 57 53 27 32.26 57 53 27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTIPLEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTIPLEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTIPLEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTIPLEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTIPLEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTIPLEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTIPLEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTIPLEX BVBA
Products information ARTIPLEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04647186279
Ondernemingsnummer: 6800231933
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Display units for exhibitions

Product categorie (product category): Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTIPLEX BVBA
(Get full report from official database of BE for ARTIPLEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTIPLEX BVBA
Addition kinds of activities for ARTIPLEX BVBA

223104. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
26210107. Weefselpapier | Tissue paper
26780100. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij ARTIPLEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTIPLEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTIPLEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTIPLEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van ARTIPLEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ARTIPLEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTIPLEX BVBA. Laat een reactie achter voor ARTIPLEX BVBA. ARTIPLEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTIPLEX BVBA. Leave a respond for ARTIPLEX BVBA. ARTIPLEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTIPLEX BVBA op de google maps. Adres en contacten ARTIPLEX BVBA
Location of ARTIPLEX BVBA on the google maps. Address and contacts of ARTIPLEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTIPLEX BVBA ARTIPLEX BVBA: CLAESSEN SPORTS & LO | MODA EROS | Bibliothèque Principale des Communes du S-E de Bruxelles | ELTEC SYSTEM | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as ARTIPLEX BVBA: CLAESSEN SPORTS & LO | MODA EROS | Bibliothèque Principale des Communes du S-E de Bruxelles | ELTEC SYSTEM | LIEVEN VAN NESTE

ARTIPLEX BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTIPLEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04647186279. Het bedrijf ARTIPLEX BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 582 3090 Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Display units for exhibitions.
De hoofdactiviteit van ARTIPLEX BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTIPLEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTIPLEX BVBA, openstaande posities, locatie van ARTIPLEX BVBA op de kaart.

ARTIPLEX BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTIPLEX BVBA, company assigned to the tax number BE04647186279. The company ARTIPLEX BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 582 3090 Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Display units for exhibitions.
The main activity of ARTIPLEX BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTIPLEX BVBA is not available. You also can look at reviews of ARTIPLEX BVBA, open positions, location of ARTIPLEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTIPLEX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTIPLEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTIPLEX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTIPLEX BVBA, employees, financial statistics.