European Builders Conf茅deration ASBL

Contactgegevens European Builders Conf茅deration ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Builders Conf茅deration ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Builders Conf茅deration ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Spa 8; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 514 23 23 (+32-02 514 23 23) 02 514 23 23 (+32-02 514 23 23)

Fax (fax): 02 514 00 15 (+32-02 514 00 15) 02 514 00 15 (+32-02 514 00 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Builders Conf茅deration ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Builders Conf茅deration ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Builders Conf茅deration ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Builders Conf茅deration ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Builders Conf茅deration ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Builders Conf茅deration ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Builders Conf茅deration ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Builders Conf茅deration ASBL
Products information European Builders Conf茅deration ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08981567382
Ondernemingsnummer: 2939910888
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in European Builders Conf茅deration ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Builders Conf茅deration ASBL
(Get full report from official database of BE for European Builders Conf茅deration ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Builders Conf茅deration ASBL
Addition kinds of activities for European Builders Conf茅deration ASBL

07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
08519904. Houthakkersdiensten | Timber cruising services
35799907. Potlood slijpers | Pencil sharpeners
38120122. Machmeters | Machmeters
54619904. koekjes | Cookies
59990200. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies

Werken bij European Builders Conf茅deration ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Builders Conf茅deration ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Builders Conf茅deration ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Builders Conf茅deration ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van European Builders Conf茅deration ASBL in sociale netwerken
Look for responds of European Builders Conf茅deration ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Builders Conf茅deration ASBL. Laat een reactie achter voor European Builders Conf茅deration ASBL. European Builders Conf茅deration ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Builders Conf茅deration ASBL. Leave a respond for European Builders Conf茅deration ASBL. European Builders Conf茅deration ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Builders Conf茅deration ASBL op de google maps. Adres en contacten European Builders Conf茅deration ASBL
Location of European Builders Conf茅deration ASBL on the google maps. Address and contacts of European Builders Conf茅deration ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come European Builders Conf茅deration ASBL European Builders Conf茅deration ASBL: FORTIS | LIBRAIRIE DE L´AVENUE | SCHIFFER KLAUS | Jacquet J | JOHAN GOESSENS

Other related companies as European Builders Conf茅deration ASBL: FORTIS | LIBRAIRIE DE L´AVENUE | SCHIFFER KLAUS | Jacquet J | JOHAN GOESSENS

European Builders Conf茅deration ASBL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Builders Conf茅deration ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08981567382. Het bedrijf European Builders Conf茅deration ASBL bevindt zich op het adres: Rue de Spa 8; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in European Builders Conf茅deration ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Builders Conf茅deration ASBL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Builders Conf茅deration ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Builders Conf茅deration ASBL, openstaande posities, locatie van European Builders Conf茅deration ASBL op de kaart.

European Builders Conf茅deration ASBL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Builders Conf茅deration ASBL, company assigned to the tax number BE08981567382. The company European Builders Conf茅deration ASBL is located at the address: Rue de Spa 8; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in European Builders Conf茅deration ASBL were not found.
The main activity of European Builders Conf茅deration ASBL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of European Builders Conf茅deration ASBL is not available. You also can look at reviews of European Builders Conf茅deration ASBL, open positions, location of European Builders Conf茅deration ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Builders Conf茅deration ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Builders Conf茅deration ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Builders Conf茅deration ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Builders Conf茅deration ASBL, employees, financial statistics.