ACW-Verbond Gent-Eeklo

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ACW-Verbond Gent-Eeklo
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ACW-Verbond Gent-Eeklo

Contactgegevens ACW-Verbond Gent-Eeklo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACW-Verbond Gent-Eeklo: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACW-Verbond Gent-Eeklo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korenlei 20; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 269 96 69 (+32-09 269 96 69) 09 269 96 69 (+32-09 269 96 69)

Fax (fax): +32 (67) 622-58-50 +32 (67) 622-58-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACW-Verbond Gent-Eeklo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACW-Verbond Gent-Eeklo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACW-Verbond Gent-Eeklo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACW-Verbond Gent-Eeklo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACW-Verbond Gent-Eeklo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACW-Verbond Gent-Eeklo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACW-Verbond Gent-Eeklo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACW-Verbond Gent-Eeklo
Products information ACW-Verbond Gent-Eeklo

BTW identificatienummer (tax): BE07802734375
Ondernemingsnummer: 2284027099
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ACW-Verbond Gent-Eeklo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACW-Verbond Gent-Eeklo
(Get full report from official database of BE for ACW-Verbond Gent-Eeklo)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACW-Verbond Gent-Eeklo
Addition kinds of activities for ACW-Verbond Gent-Eeklo

08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
22810400. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
31999908. Nieuwigheden, leer | Novelties, leather
33989902. Lassen (verharding) van metaal | Brazing (hardening) of metal
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services

Werken bij ACW-Verbond Gent-Eeklo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACW-Verbond Gent-Eeklo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACW-Verbond Gent-Eeklo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACW-Verbond Gent-Eeklo. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van ACW-Verbond Gent-Eeklo in sociale netwerken
Look for responds of ACW-Verbond Gent-Eeklo in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACW-Verbond Gent-Eeklo. Laat een reactie achter voor ACW-Verbond Gent-Eeklo. ACW-Verbond Gent-Eeklo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACW-Verbond Gent-Eeklo. Leave a respond for ACW-Verbond Gent-Eeklo. ACW-Verbond Gent-Eeklo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACW-Verbond Gent-Eeklo op de google maps. Adres en contacten ACW-Verbond Gent-Eeklo
Location of ACW-Verbond Gent-Eeklo on the google maps. Address and contacts of ACW-Verbond Gent-Eeklo

Andere gerelateerde bedrijven als come ACW-Verbond Gent-Eeklo ACW-Verbond Gent-Eeklo: Steyaert Tom | JOS? FOUCAERT | F. FISCHER | LA BRIOCHE D'OR | Luk VANLANDUYT

Other related companies as ACW-Verbond Gent-Eeklo: Steyaert Tom | JOS? FOUCAERT | F. FISCHER | LA BRIOCHE D'OR | Luk VANLANDUYT

ACW-Verbond Gent-Eeklo is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACW-Verbond Gent-Eeklo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07802734375. Het bedrijf ACW-Verbond Gent-Eeklo bevindt zich op het adres: Korenlei 20; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in ACW-Verbond Gent-Eeklo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACW-Verbond Gent-Eeklo is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACW-Verbond Gent-Eeklo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACW-Verbond Gent-Eeklo, openstaande posities, locatie van ACW-Verbond Gent-Eeklo op de kaart.

ACW-Verbond Gent-Eeklo is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACW-Verbond Gent-Eeklo, company assigned to the tax number BE07802734375. The company ACW-Verbond Gent-Eeklo is located at the address: Korenlei 20; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in ACW-Verbond Gent-Eeklo were not found.
The main activity of ACW-Verbond Gent-Eeklo is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACW-Verbond Gent-Eeklo is not available. You also can look at reviews of ACW-Verbond Gent-Eeklo, open positions, location of ACW-Verbond Gent-Eeklo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACW-Verbond Gent-Eeklo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACW-Verbond Gent-Eeklo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACW-Verbond Gent-Eeklo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACW-Verbond Gent-Eeklo, employees, financial statistics.