ACV

Contactgegevens ACV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel van Roeystraat 8; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 314 58 66 (+32-03 314 58 66) 03 314 58 66 (+32-03 314 58 66)

Fax (fax): +32 (59) 551-21-27 +32 (59) 551-21-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACV
Products information ACV

BTW identificatienummer (tax): BE02608673095
Ondernemingsnummer: 4957275390
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ACV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACV
(Get full report from official database of BE for ACV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACV
Addition kinds of activities for ACV

3589. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
104101. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
566199. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij ACV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

Zoek naar antwoorden van ACV in sociale netwerken
Look for responds of ACV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACV. Laat een reactie achter voor ACV. ACV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACV. Leave a respond for ACV. ACV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACV op de google maps. Adres en contacten ACV
Location of ACV on the google maps. Address and contacts of ACV

Andere gerelateerde bedrijven als come ACV ACV: Kestens-Van Roey VOF | PETANQUE FORESTOISE | GASTON VAN DE POELE | Fabritius Laurence | Biermans Mercier

Other related companies as ACV: Kestens-Van Roey VOF | PETANQUE FORESTOISE | GASTON VAN DE POELE | Fabritius Laurence | Biermans Mercier

ACV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02608673095. Het bedrijf ACV bevindt zich op het adres: Emiel van Roeystraat 8; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in ACV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACV, openstaande posities, locatie van ACV op de kaart.

ACV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACV, company assigned to the tax number BE02608673095. The company ACV is located at the address: Emiel van Roeystraat 8; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in ACV were not found.
The main activity of ACV is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACV is not available. You also can look at reviews of ACV, open positions, location of ACV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACV, employees, financial statistics.