FE. KOHL FRES

Contactgegevens FE. KOHL FRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. KOHL FRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. KOHL FRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CENTRALE 1; 6717; ATTERT, België

Telefoon (phone): 63225696 (+32-63225696) 63225696 (+32-63225696)

Fax (fax): +32 (10) 148-84-15 +32 (10) 148-84-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. KOHL FRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. KOHL FRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. KOHL FRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. KOHL FRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. KOHL FRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. KOHL FRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. KOHL FRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. KOHL FRES
Products information FE. KOHL FRES

BTW identificatienummer (tax): BE08436920166
Ondernemingsnummer: 4953979492
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. KOHL FRES
(Get full report from official database of BE for FE. KOHL FRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. KOHL FRES
Addition kinds of activities for FE. KOHL FRES

239301. Canvas tassen | Canvas bags
516201. harsen | Resins
563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
73190300. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services

Werken bij FE. KOHL FRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. KOHL FRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. KOHL FRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. KOHL FRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van FE. KOHL FRES in sociale netwerken
Look for responds of FE. KOHL FRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. KOHL FRES. Laat een reactie achter voor FE. KOHL FRES. FE. KOHL FRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. KOHL FRES. Leave a respond for FE. KOHL FRES. FE. KOHL FRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. KOHL FRES op de google maps. Adres en contacten FE. KOHL FRES
Location of FE. KOHL FRES on the google maps. Address and contacts of FE. KOHL FRES

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. KOHL FRES FE. KOHL FRES: PARIJSE MODE | ARQUATI BENELUX SPRL | JEAN-PIERRE COLSON | Histoire d'y voir SPRL | DE POST

Other related companies as FE. KOHL FRES: PARIJSE MODE | ARQUATI BENELUX SPRL | JEAN-PIERRE COLSON | Histoire d'y voir SPRL | DE POST

FE. KOHL FRES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. KOHL FRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08436920166. Het bedrijf FE. KOHL FRES bevindt zich op het adres: RUE CENTRALE 1; 6717; ATTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van FE. KOHL FRES is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. KOHL FRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. KOHL FRES, openstaande posities, locatie van FE. KOHL FRES op de kaart.

FE. KOHL FRES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. KOHL FRES, company assigned to the tax number BE08436920166. The company FE. KOHL FRES is located at the address: RUE CENTRALE 1; 6717; ATTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 683,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre..
The main activity of FE. KOHL FRES is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. KOHL FRES is not available. You also can look at reviews of FE. KOHL FRES, open positions, location of FE. KOHL FRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. KOHL FRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. KOHL FRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. KOHL FRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. KOHL FRES, employees, financial statistics.