FA. O.J.G. CONSUMER CARE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FA. O.J.G. CONSUMER CARE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FA. O.J.G. CONSUMER CARE

Contactgegevens FA. O.J.G. CONSUMER CARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. O.J.G. CONSUMER CARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. O.J.G. CONSUMER CARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): XAVIER DE COCKLAAN 66B3; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92808333 (+32-92808333) 92808333 (+32-92808333)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. O.J.G. CONSUMER CARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. O.J.G. CONSUMER CARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. O.J.G. CONSUMER CARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. O.J.G. CONSUMER CARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. O.J.G. CONSUMER CARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. O.J.G. CONSUMER CARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. O.J.G. CONSUMER CARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. O.J.G. CONSUMER CARE
Products information FA. O.J.G. CONSUMER CARE

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FA. O.J.G. CONSUMER CARE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits pharmaceutiques Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. O.J.G. CONSUMER CARE
(Get full report from official database of BE for FA. O.J.G. CONSUMER CARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. O.J.G. CONSUMER CARE
Addition kinds of activities for FA. O.J.G. CONSUMER CARE

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
34529900. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, nec | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
72619901. Crematorium | Crematory

Werken bij FA. O.J.G. CONSUMER CARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. O.J.G. CONSUMER CARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. O.J.G. CONSUMER CARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. O.J.G. CONSUMER CARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

Zoek naar antwoorden van FA. O.J.G. CONSUMER CARE in sociale netwerken
Look for responds of FA. O.J.G. CONSUMER CARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. O.J.G. CONSUMER CARE. Laat een reactie achter voor FA. O.J.G. CONSUMER CARE. FA. O.J.G. CONSUMER CARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. O.J.G. CONSUMER CARE. Leave a respond for FA. O.J.G. CONSUMER CARE. FA. O.J.G. CONSUMER CARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. O.J.G. CONSUMER CARE op de google maps. Adres en contacten FA. O.J.G. CONSUMER CARE
Location of FA. O.J.G. CONSUMER CARE on the google maps. Address and contacts of FA. O.J.G. CONSUMER CARE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. O.J.G. CONSUMER CARE FA. O.J.G. CONSUMER CARE: FLPAMI NV | STUDIO CLOSE UP | CBC ASSURANCES | HUGO DEWYSE | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as FA. O.J.G. CONSUMER CARE: FLPAMI NV | STUDIO CLOSE UP | CBC ASSURANCES | HUGO DEWYSE | VRIJE BASISSCHOOL

FA. O.J.G. CONSUMER CARE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. O.J.G. CONSUMER CARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf FA. O.J.G. CONSUMER CARE bevindt zich op het adres: XAVIER DE COCKLAAN 66B3; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Produits pharmaceutiques Fab. Producten gemaakt in FA. O.J.G. CONSUMER CARE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. O.J.G. CONSUMER CARE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. O.J.G. CONSUMER CARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. O.J.G. CONSUMER CARE, openstaande posities, locatie van FA. O.J.G. CONSUMER CARE op de kaart.

FA. O.J.G. CONSUMER CARE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. O.J.G. CONSUMER CARE, company assigned to the tax number BE09060943603. The company FA. O.J.G. CONSUMER CARE is located at the address: XAVIER DE COCKLAAN 66B3; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Produits pharmaceutiques Fab. Products created in FA. O.J.G. CONSUMER CARE were not found.
The main activity of FA. O.J.G. CONSUMER CARE is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. O.J.G. CONSUMER CARE is not available. You also can look at reviews of FA. O.J.G. CONSUMER CARE, open positions, location of FA. O.J.G. CONSUMER CARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. O.J.G. CONSUMER CARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. O.J.G. CONSUMER CARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. O.J.G. CONSUMER CARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. O.J.G. CONSUMER CARE, employees, financial statistics.