FA. HOECHST ROUSSEL VET

Contactgegevens FA. HOECHST ROUSSEL VET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. HOECHST ROUSSEL VET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. HOECHST ROUSSEL VET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 111; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25334243 (+32-25334243) 25334243 (+32-25334243)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. HOECHST ROUSSEL VET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. HOECHST ROUSSEL VET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. HOECHST ROUSSEL VET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. HOECHST ROUSSEL VET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. HOECHST ROUSSEL VET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. HOECHST ROUSSEL VET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. HOECHST ROUSSEL VET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. HOECHST ROUSSEL VET
Products information FA. HOECHST ROUSSEL VET

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FA. HOECHST ROUSSEL VET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits pharmaceutiques Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. HOECHST ROUSSEL VET
(Get full report from official database of BE for FA. HOECHST ROUSSEL VET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. HOECHST ROUSSEL VET
Addition kinds of activities for FA. HOECHST ROUSSEL VET

234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
23920302. Dekens: gemaakt van aangekochte materialen | Blankets: made from purchased materials
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
73749906. Tabulatie service | Tabulating service
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij FA. HOECHST ROUSSEL VET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. HOECHST ROUSSEL VET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. HOECHST ROUSSEL VET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. HOECHST ROUSSEL VET. Looking for open vacancies in other companies

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

Zoek naar antwoorden van FA. HOECHST ROUSSEL VET in sociale netwerken
Look for responds of FA. HOECHST ROUSSEL VET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. HOECHST ROUSSEL VET. Laat een reactie achter voor FA. HOECHST ROUSSEL VET. FA. HOECHST ROUSSEL VET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. HOECHST ROUSSEL VET. Leave a respond for FA. HOECHST ROUSSEL VET. FA. HOECHST ROUSSEL VET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. HOECHST ROUSSEL VET op de google maps. Adres en contacten FA. HOECHST ROUSSEL VET
Location of FA. HOECHST ROUSSEL VET on the google maps. Address and contacts of FA. HOECHST ROUSSEL VET

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. HOECHST ROUSSEL VET FA. HOECHST ROUSSEL VET: MAISON APPLAUSE | GEORGES VERGOTE | MAURICE DE SCHRYVER | COUSSEMENT | JOZEF DE WITTE

Other related companies as FA. HOECHST ROUSSEL VET: MAISON APPLAUSE | GEORGES VERGOTE | MAURICE DE SCHRYVER | COUSSEMENT | JOZEF DE WITTE

FA. HOECHST ROUSSEL VET is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. HOECHST ROUSSEL VET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf FA. HOECHST ROUSSEL VET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 111; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits pharmaceutiques Fab. Producten gemaakt in FA. HOECHST ROUSSEL VET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. HOECHST ROUSSEL VET is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. HOECHST ROUSSEL VET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. HOECHST ROUSSEL VET, openstaande posities, locatie van FA. HOECHST ROUSSEL VET op de kaart.

FA. HOECHST ROUSSEL VET is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. HOECHST ROUSSEL VET, company assigned to the tax number BE08019439697. The company FA. HOECHST ROUSSEL VET is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 111; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits pharmaceutiques Fab. Products created in FA. HOECHST ROUSSEL VET were not found.
The main activity of FA. HOECHST ROUSSEL VET is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. HOECHST ROUSSEL VET is not available. You also can look at reviews of FA. HOECHST ROUSSEL VET, open positions, location of FA. HOECHST ROUSSEL VET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. HOECHST ROUSSEL VET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. HOECHST ROUSSEL VET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. HOECHST ROUSSEL VET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. HOECHST ROUSSEL VET, employees, financial statistics.