EXCLUSIVE DIAMONDS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • EXCLUSIVE DIAMONDS
Private companiesRailroad Transportation • EXCLUSIVE DIAMONDS

Contactgegevens EXCLUSIVE DIAMONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXCLUSIVE DIAMONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXCLUSIVE DIAMONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PENNEMEESTERSTRAAT 13; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15278058 (+32-15278058) 15278058 (+32-15278058)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXCLUSIVE DIAMONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXCLUSIVE DIAMONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXCLUSIVE DIAMONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXCLUSIVE DIAMONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXCLUSIVE DIAMONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXCLUSIVE DIAMONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXCLUSIVE DIAMONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXCLUSIVE DIAMONDS
Products information EXCLUSIVE DIAMONDS

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Diamants.

Product categorie (product category): Produits interm茅diaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXCLUSIVE DIAMONDS
(Get full report from official database of BE for EXCLUSIVE DIAMONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXCLUSIVE DIAMONDS
Addition kinds of activities for EXCLUSIVE DIAMONDS

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
203403. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
34460600. Sierwerk | Ornamental metalwork
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
50630600. batterijen | Batteries
80499901. acupuncteur | Acupuncturist

Werken bij EXCLUSIVE DIAMONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXCLUSIVE DIAMONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXCLUSIVE DIAMONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXCLUSIVE DIAMONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien bij de stad Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het stadsbestuur van Mortsel zijn wij op zoek naar een tijdelijk ondersteunend elektricien. Samen met een expert elektriciteit ga je op pad voor verschillende elektriciteitswerken in de bibliotheek, het cultureel centrum, de sporthal, verschillende werven, …

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van EXCLUSIVE DIAMONDS in sociale netwerken
Look for responds of EXCLUSIVE DIAMONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXCLUSIVE DIAMONDS. Laat een reactie achter voor EXCLUSIVE DIAMONDS. EXCLUSIVE DIAMONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXCLUSIVE DIAMONDS. Leave a respond for EXCLUSIVE DIAMONDS. EXCLUSIVE DIAMONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXCLUSIVE DIAMONDS op de google maps. Adres en contacten EXCLUSIVE DIAMONDS
Location of EXCLUSIVE DIAMONDS on the google maps. Address and contacts of EXCLUSIVE DIAMONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come EXCLUSIVE DIAMONDS EXCLUSIVE DIAMONDS: FILIP SUENAERT | Hyperlink BVBA | CHARLES WILKINSON | Dewulf A | Euro Trans Lloyd Agency

Other related companies as EXCLUSIVE DIAMONDS: FILIP SUENAERT | Hyperlink BVBA | CHARLES WILKINSON | Dewulf A | Euro Trans Lloyd Agency

EXCLUSIVE DIAMONDS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXCLUSIVE DIAMONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf EXCLUSIVE DIAMONDS bevindt zich op het adres: PENNEMEESTERSTRAAT 13; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Produits interm茅diaires Gr. Lijst met producten zijn Produits: Diamants..
De hoofdactiviteit van EXCLUSIVE DIAMONDS is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXCLUSIVE DIAMONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXCLUSIVE DIAMONDS, openstaande posities, locatie van EXCLUSIVE DIAMONDS op de kaart.

EXCLUSIVE DIAMONDS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXCLUSIVE DIAMONDS, company assigned to the tax number BE01390014648. The company EXCLUSIVE DIAMONDS is located at the address: PENNEMEESTERSTRAAT 13; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Produits interm茅diaires Gr. List of products are Produits: Diamants..
The main activity of EXCLUSIVE DIAMONDS is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EXCLUSIVE DIAMONDS is not available. You also can look at reviews of EXCLUSIVE DIAMONDS, open positions, location of EXCLUSIVE DIAMONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXCLUSIVE DIAMONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXCLUSIVE DIAMONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXCLUSIVE DIAMONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXCLUSIVE DIAMONDS, employees, financial statistics.