ROSY HUYBRECHTS

Contactgegevens ROSY HUYBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSY HUYBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSY HUYBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SNEPSTRAAT 11; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): +32 (71) 991-93-42 +32 (71) 991-93-42

Fax (fax): +32 (12) 786-80-41 +32 (12) 786-80-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSY HUYBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSY HUYBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSY HUYBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSY HUYBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSY HUYBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSY HUYBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSY HUYBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSY HUYBRECHTS
Products information ROSY HUYBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE01483123779
Ondernemingsnummer: 2229919433
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ROSY HUYBRECHTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSY HUYBRECHTS
(Get full report from official database of BE for ROSY HUYBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSY HUYBRECHTS
Addition kinds of activities for ROSY HUYBRECHTS

1741. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
39490507. kruisbogen | Crossbows
39490602. surfplanken | Surfboards
72510102. Schoeisel, op maat gemaakt | Footwear, custom made

Werken bij ROSY HUYBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSY HUYBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSY HUYBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSY HUYBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ROSY HUYBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of ROSY HUYBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSY HUYBRECHTS. Laat een reactie achter voor ROSY HUYBRECHTS. ROSY HUYBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSY HUYBRECHTS. Leave a respond for ROSY HUYBRECHTS. ROSY HUYBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSY HUYBRECHTS op de google maps. Adres en contacten ROSY HUYBRECHTS
Location of ROSY HUYBRECHTS on the google maps. Address and contacts of ROSY HUYBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSY HUYBRECHTS ROSY HUYBRECHTS: BERNARD ADAM | Lecocq C | IDEENS-ROYAL AUPING | STINEX | BOULANGERIE SCHONMACKER

Other related companies as ROSY HUYBRECHTS: BERNARD ADAM | Lecocq C | IDEENS-ROYAL AUPING | STINEX | BOULANGERIE SCHONMACKER

ROSY HUYBRECHTS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSY HUYBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01483123779. Het bedrijf ROSY HUYBRECHTS bevindt zich op het adres: SNEPSTRAAT 11; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 412,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in ROSY HUYBRECHTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROSY HUYBRECHTS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSY HUYBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSY HUYBRECHTS, openstaande posities, locatie van ROSY HUYBRECHTS op de kaart.

ROSY HUYBRECHTS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSY HUYBRECHTS, company assigned to the tax number BE01483123779. The company ROSY HUYBRECHTS is located at the address: SNEPSTRAAT 11; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 412,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in ROSY HUYBRECHTS were not found.
The main activity of ROSY HUYBRECHTS is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSY HUYBRECHTS is not available. You also can look at reviews of ROSY HUYBRECHTS, open positions, location of ROSY HUYBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSY HUYBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSY HUYBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSY HUYBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSY HUYBRECHTS, employees, financial statistics.