FINA ANTWERP OLEFINS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FINA ANTWERP OLEFINS
Private companiesApparel and Accessory Stores • FINA ANTWERP OLEFINS

Contactgegevens FINA ANTWERP OLEFINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINA ANTWERP OLEFINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINA ANTWERP OLEFINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHELDELAAN 10; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35452011 (+32-35452011) 35452011 (+32-35452011)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINA ANTWERP OLEFINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINA ANTWERP OLEFINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINA ANTWERP OLEFINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINA ANTWERP OLEFINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINA ANTWERP OLEFINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINA ANTWERP OLEFINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINA ANTWERP OLEFINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINA ANTWERP OLEFINS
Products information FINA ANTWERP OLEFINS

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FINA ANTWERP OLEFINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits chimiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINA ANTWERP OLEFINS
(Get full report from official database of BE for FINA ANTWERP OLEFINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINA ANTWERP OLEFINS
Addition kinds of activities for FINA ANTWERP OLEFINS

344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
39519905. Meter pennen | Meter pens
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles

Werken bij FINA ANTWERP OLEFINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINA ANTWERP OLEFINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINA ANTWERP OLEFINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINA ANTWERP OLEFINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van FINA ANTWERP OLEFINS in sociale netwerken
Look for responds of FINA ANTWERP OLEFINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINA ANTWERP OLEFINS. Laat een reactie achter voor FINA ANTWERP OLEFINS. FINA ANTWERP OLEFINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINA ANTWERP OLEFINS. Leave a respond for FINA ANTWERP OLEFINS. FINA ANTWERP OLEFINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINA ANTWERP OLEFINS op de google maps. Adres en contacten FINA ANTWERP OLEFINS
Location of FINA ANTWERP OLEFINS on the google maps. Address and contacts of FINA ANTWERP OLEFINS

Andere gerelateerde bedrijven als come FINA ANTWERP OLEFINS FINA ANTWERP OLEFINS: SCHOOLAGER | Carine | ANNE SEYS | PDM Industrial Management Services NV | Lambrighs E (Algemene Schilderwerken)

Other related companies as FINA ANTWERP OLEFINS: SCHOOLAGER | Carine | ANNE SEYS | PDM Industrial Management Services NV | Lambrighs E (Algemene Schilderwerken)

FINA ANTWERP OLEFINS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINA ANTWERP OLEFINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf FINA ANTWERP OLEFINS bevindt zich op het adres: SCHELDELAAN 10; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits chimiques Gr. Producten gemaakt in FINA ANTWERP OLEFINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FINA ANTWERP OLEFINS is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINA ANTWERP OLEFINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINA ANTWERP OLEFINS, openstaande posities, locatie van FINA ANTWERP OLEFINS op de kaart.

FINA ANTWERP OLEFINS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINA ANTWERP OLEFINS, company assigned to the tax number BE01986297607. The company FINA ANTWERP OLEFINS is located at the address: SCHELDELAAN 10; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits chimiques Gr. Products created in FINA ANTWERP OLEFINS were not found.
The main activity of FINA ANTWERP OLEFINS is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FINA ANTWERP OLEFINS is not available. You also can look at reviews of FINA ANTWERP OLEFINS, open positions, location of FINA ANTWERP OLEFINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINA ANTWERP OLEFINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINA ANTWERP OLEFINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINA ANTWERP OLEFINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINA ANTWERP OLEFINS, employees, financial statistics.