MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING

Contactgegevens MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 30; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15417572 (+32-15417572) 15417572 (+32-15417572)

Fax (fax): +32 (16) 496-48-18 +32 (16) 496-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING
Products information MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Graphistes.. Services: Services de Traitement de Texte, Publication Assist茅e par Ordinateur.. Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Secr茅tariats. Activit茅s diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING
(Get full report from official database of BE for MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING
Addition kinds of activities for MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
14759901. Apatietwinning | Apatite mining
20840201. Brandewijn | Brandy
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
22819900. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners

Werken bij MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. Looking for open vacancies in other companies

  • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING in sociale netwerken
Look for responds of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. Laat een reactie achter voor MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. Leave a respond for MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING. MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING op de google maps. Adres en contacten MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING
Location of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING on the google maps. Address and contacts of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING: TM-Woningbouw | FORTIS | LEBLOIS | GUY DUPONT | Mandarijntje ('t)

Other related companies as MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING: TM-Woningbouw | FORTIS | LEBLOIS | GUY DUPONT | Mandarijntje ('t)

MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 30; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Secr茅tariats. Activit茅s diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activit茅s: Graphistes.. Services: Services de Traitement de Texte, Publication Assist茅e par Ordinateur.. Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, openstaande posities, locatie van MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING op de kaart.

MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, company assigned to the tax number BE02815490722. The company MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING is located at the address: STATIONSSTRAAT 30; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Secr茅tariats. Activit茅s diverses d'imprimerie. List of products are Activit茅s: Graphistes.. Services: Services de Traitement de Texte, Publication Assist茅e par Ordinateur.. Types de Films: Vid茅os..
The main activity of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING is not available. You also can look at reviews of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, open positions, location of MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIJKE JANSSENS DTP & VORMGEVING, employees, financial statistics.