LUC DE WILDER

Contactgegevens LUC DE WILDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DE WILDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DE WILDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DU ROY DE BLICQUYLAAN 6; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27670731 (+32-27670731) 27670731 (+32-27670731)

Fax (fax): +32 (59) 184-75-17 +32 (59) 184-75-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DE WILDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DE WILDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DE WILDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DE WILDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DE WILDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DE WILDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DE WILDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DE WILDER
Products information LUC DE WILDER

BTW identificatienummer (tax): BE09433105468
Ondernemingsnummer: 6076507568
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DE WILDER
(Get full report from official database of BE for LUC DE WILDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DE WILDER
Addition kinds of activities for LUC DE WILDER

951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
26550204. Blikken, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Cans, fiber: made from purchased material
28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade
35360100. takels | Hoists
35690404. Generatoren: Stoom, vloeibare zuurstof of stikstof | Generators: steam, liquid oxygen, or nitrogen
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
38450106. Cystoscopen, electromedical | Cystoscopes, electromedical
39990706. Gras, kunstmatig en bewaard | Grasses, artificial and preserved
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
80110106. nefroloog | Nephrologist

Werken bij LUC DE WILDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DE WILDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DE WILDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DE WILDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van LUC DE WILDER in sociale netwerken
Look for responds of LUC DE WILDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DE WILDER. Laat een reactie achter voor LUC DE WILDER. LUC DE WILDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DE WILDER. Leave a respond for LUC DE WILDER. LUC DE WILDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DE WILDER op de google maps. Adres en contacten LUC DE WILDER
Location of LUC DE WILDER on the google maps. Address and contacts of LUC DE WILDER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DE WILDER LUC DE WILDER: NOSTALGIE FLOWERS | VEERLE ALLAERT | Denis | GUIDO HAVENITH | TRAITEUR SAINT-HUBERT

Other related companies as LUC DE WILDER: NOSTALGIE FLOWERS | VEERLE ALLAERT | Denis | GUIDO HAVENITH | TRAITEUR SAINT-HUBERT

LUC DE WILDER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DE WILDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433105468. Het bedrijf LUC DE WILDER bevindt zich op het adres: DU ROY DE BLICQUYLAAN 6; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van LUC DE WILDER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DE WILDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DE WILDER, openstaande posities, locatie van LUC DE WILDER op de kaart.

LUC DE WILDER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DE WILDER, company assigned to the tax number BE09433105468. The company LUC DE WILDER is located at the address: DU ROY DE BLICQUYLAAN 6; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of LUC DE WILDER is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DE WILDER is not available. You also can look at reviews of LUC DE WILDER, open positions, location of LUC DE WILDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DE WILDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DE WILDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DE WILDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DE WILDER, employees, financial statistics.