HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO

Contactgegevens HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DE LA FERME 32; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27316880 (+32-27316880) 27316880 (+32-27316880)

Fax (fax): +32 (12) 151-85-61 +32 (12) 151-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO
Products information HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO

BTW identificatienummer (tax): BE03572174072
Ondernemingsnummer: 7489624023
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO
(Get full report from official database of BE for HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO
Addition kinds of activities for HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO

265700. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
267400. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
14220100. Kalksteen, grond | Limestones, ground
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
20870203. Concentreert, drinken | Concentrates, drink
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental

Werken bij HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

Zoek naar antwoorden van HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO in sociale netwerken
Look for responds of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. Laat een reactie achter voor HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. Leave a respond for HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO. HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO op de google maps. Adres en contacten HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO
Location of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO on the google maps. Address and contacts of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO

Andere gerelateerde bedrijven als come HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO: De Coster H NV | SPICHT (LUBBEEK) | AUDIOFAN | 2001 Informatique | Linklaters & Alliance

Other related companies as HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO: De Coster H NV | SPICHT (LUBBEEK) | AUDIOFAN | 2001 Informatique | Linklaters & Alliance

HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03572174072. Het bedrijf HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO bevindt zich op het adres: DR?VE DE LA FERME 32; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, openstaande posities, locatie van HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO op de kaart.

HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, company assigned to the tax number BE03572174072. The company HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO is located at the address: DR?VE DE LA FERME 32; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO is not available. You also can look at reviews of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, open positions, location of HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELLZAPOPPIN FILM & VIDEO, employees, financial statistics.