ELSEN FILM & VIDEO

Contactgegevens ELSEN FILM & VIDEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELSEN FILM & VIDEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELSEN FILM & VIDEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDOUARD DEKOSTER 17; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22166550 (+32-22166550) 22166550 (+32-22166550)

Fax (fax): +32 (53) 612-42-61 +32 (53) 612-42-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELSEN FILM & VIDEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELSEN FILM & VIDEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELSEN FILM & VIDEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELSEN FILM & VIDEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELSEN FILM & VIDEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELSEN FILM & VIDEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELSEN FILM & VIDEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELSEN FILM & VIDEO
Products information ELSEN FILM & VIDEO

BTW identificatienummer (tax): BE03739990234
Ondernemingsnummer: 4259368896
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELSEN FILM & VIDEO
(Get full report from official database of BE for ELSEN FILM & VIDEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELSEN FILM & VIDEO
Addition kinds of activities for ELSEN FILM & VIDEO

02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail
63619901. Garantie van titels | Guarantee of titles
78419901. Film- of bandverhuur, film | Film or tape rental, motion picture
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing

Werken bij ELSEN FILM & VIDEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELSEN FILM & VIDEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELSEN FILM & VIDEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELSEN FILM & VIDEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van ELSEN FILM & VIDEO in sociale netwerken
Look for responds of ELSEN FILM & VIDEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELSEN FILM & VIDEO. Laat een reactie achter voor ELSEN FILM & VIDEO. ELSEN FILM & VIDEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELSEN FILM & VIDEO. Leave a respond for ELSEN FILM & VIDEO. ELSEN FILM & VIDEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELSEN FILM & VIDEO op de google maps. Adres en contacten ELSEN FILM & VIDEO
Location of ELSEN FILM & VIDEO on the google maps. Address and contacts of ELSEN FILM & VIDEO

Andere gerelateerde bedrijven als come ELSEN FILM & VIDEO ELSEN FILM & VIDEO: BART JANSSENS | Van Belleghem H | SALLE DE VENTE DES VENNES | JACKYSAC-INSTINCT | GXP Consulting

Other related companies as ELSEN FILM & VIDEO: BART JANSSENS | Van Belleghem H | SALLE DE VENTE DES VENNES | JACKYSAC-INSTINCT | GXP Consulting

ELSEN FILM & VIDEO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELSEN FILM & VIDEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739990234. Het bedrijf ELSEN FILM & VIDEO bevindt zich op het adres: RUE EDOUARD DEKOSTER 17; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van ELSEN FILM & VIDEO is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELSEN FILM & VIDEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELSEN FILM & VIDEO, openstaande posities, locatie van ELSEN FILM & VIDEO op de kaart.

ELSEN FILM & VIDEO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELSEN FILM & VIDEO, company assigned to the tax number BE03739990234. The company ELSEN FILM & VIDEO is located at the address: RUE EDOUARD DEKOSTER 17; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of ELSEN FILM & VIDEO is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELSEN FILM & VIDEO is not available. You also can look at reviews of ELSEN FILM & VIDEO, open positions, location of ELSEN FILM & VIDEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELSEN FILM & VIDEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELSEN FILM & VIDEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELSEN FILM & VIDEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELSEN FILM & VIDEO, employees, financial statistics.