RADIO WAASLAND

Contactgegevens RADIO WAASLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO WAASLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO WAASLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MISPELLAAN 15; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37752567 (+32-37752567) 37752567 (+32-37752567)

Fax (fax): +32 (87) 843-34-58 +32 (87) 843-34-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO WAASLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO WAASLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO WAASLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO WAASLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO WAASLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO WAASLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO WAASLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO WAASLAND
Products information RADIO WAASLAND

BTW identificatienummer (tax): BE03597442626
Ondernemingsnummer: 9197998046
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in RADIO WAASLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Production and diffusion de programmes radio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO WAASLAND
(Get full report from official database of BE for RADIO WAASLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO WAASLAND
Addition kinds of activities for RADIO WAASLAND

341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
32950106. Pyrophylliet, gemalen of anderszins behandeld | Pyrophyllite, ground or otherwise treated
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
51480000. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
59999908. Reinigingsapparatuur en benodigdheden | Cleaning equipment and supplies

Werken bij RADIO WAASLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO WAASLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO WAASLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO WAASLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van RADIO WAASLAND in sociale netwerken
Look for responds of RADIO WAASLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO WAASLAND. Laat een reactie achter voor RADIO WAASLAND. RADIO WAASLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO WAASLAND. Leave a respond for RADIO WAASLAND. RADIO WAASLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO WAASLAND op de google maps. Adres en contacten RADIO WAASLAND
Location of RADIO WAASLAND on the google maps. Address and contacts of RADIO WAASLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO WAASLAND RADIO WAASLAND: Manderlier M | JEAN-MARIE PIERARD | FRAN?OISE BOURDAUDUC | TIZIANA CARUSO | ALESSANDRO-STUDIO 7 ONGL'CREANAIL

Other related companies as RADIO WAASLAND: Manderlier M | JEAN-MARIE PIERARD | FRAN?OISE BOURDAUDUC | TIZIANA CARUSO | ALESSANDRO-STUDIO 7 ONGL'CREANAIL

RADIO WAASLAND is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO WAASLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597442626. Het bedrijf RADIO WAASLAND bevindt zich op het adres: MISPELLAAN 15; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Production and diffusion de programmes radio. Producten gemaakt in RADIO WAASLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO WAASLAND is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO WAASLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO WAASLAND, openstaande posities, locatie van RADIO WAASLAND op de kaart.

RADIO WAASLAND is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO WAASLAND, company assigned to the tax number BE03597442626. The company RADIO WAASLAND is located at the address: MISPELLAAN 15; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Production and diffusion de programmes radio. Products created in RADIO WAASLAND were not found.
The main activity of RADIO WAASLAND is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO WAASLAND is not available. You also can look at reviews of RADIO WAASLAND, open positions, location of RADIO WAASLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO WAASLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO WAASLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO WAASLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO WAASLAND, employees, financial statistics.