VAN DEN HEUVEL

Contactgegevens VAN DEN HEUVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN HEUVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN HEUVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEGIJNENDIJKSESTEENWEG 43; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 16699650 (+32-16699650) 16699650 (+32-16699650)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN HEUVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN HEUVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN HEUVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN HEUVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN HEUVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN HEUVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN HEUVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN HEUVEL
Products information VAN DEN HEUVEL

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VAN DEN HEUVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN HEUVEL
(Get full report from official database of BE for VAN DEN HEUVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN HEUVEL
Addition kinds of activities for VAN DEN HEUVEL

616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
17810000. Waterboren | Water well drilling
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
51940102. sigaren | Cigars
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec

Werken bij VAN DEN HEUVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN HEUVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN HEUVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN HEUVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN HEUVEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN HEUVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN HEUVEL. Laat een reactie achter voor VAN DEN HEUVEL. VAN DEN HEUVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN HEUVEL. Leave a respond for VAN DEN HEUVEL. VAN DEN HEUVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN HEUVEL op de google maps. Adres en contacten VAN DEN HEUVEL
Location of VAN DEN HEUVEL on the google maps. Address and contacts of VAN DEN HEUVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN HEUVEL VAN DEN HEUVEL: PIZZA COUPRY | SANDER'S CYCLES | Close C | AMERICAN CARS DE PRAETER | Free Sky

Other related companies as VAN DEN HEUVEL: PIZZA COUPRY | SANDER'S CYCLES | Close C | AMERICAN CARS DE PRAETER | Free Sky

VAN DEN HEUVEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN HEUVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf VAN DEN HEUVEL bevindt zich op het adres: BEGIJNENDIJKSESTEENWEG 43; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in VAN DEN HEUVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN HEUVEL is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN HEUVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN HEUVEL, openstaande posities, locatie van VAN DEN HEUVEL op de kaart.

VAN DEN HEUVEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN HEUVEL, company assigned to the tax number BE02787475585. The company VAN DEN HEUVEL is located at the address: BEGIJNENDIJKSESTEENWEG 43; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in VAN DEN HEUVEL were not found.
The main activity of VAN DEN HEUVEL is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN HEUVEL is not available. You also can look at reviews of VAN DEN HEUVEL, open positions, location of VAN DEN HEUVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN HEUVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN HEUVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN HEUVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN HEUVEL, employees, financial statistics.