PETRUS MERTENS

Contactgegevens PETRUS MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETRUS MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETRUS MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERBAAN 196; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15753712 (+32-15753712) 15753712 (+32-15753712)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETRUS MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETRUS MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETRUS MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETRUS MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETRUS MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETRUS MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETRUS MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETRUS MERTENS
Products information PETRUS MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PETRUS MERTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETRUS MERTENS
(Get full report from official database of BE for PETRUS MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETRUS MERTENS
Addition kinds of activities for PETRUS MERTENS

513605. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
753200. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
35720100. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
79990900. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses

Werken bij PETRUS MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETRUS MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETRUS MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETRUS MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van PETRUS MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of PETRUS MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETRUS MERTENS. Laat een reactie achter voor PETRUS MERTENS. PETRUS MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETRUS MERTENS. Leave a respond for PETRUS MERTENS. PETRUS MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETRUS MERTENS op de google maps. Adres en contacten PETRUS MERTENS
Location of PETRUS MERTENS on the google maps. Address and contacts of PETRUS MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PETRUS MERTENS PETRUS MERTENS: Bio-Shop De Pimpernel NV | SABLAGE VICTOR | Makkar SPRL | VRIJE BASISSCHOOL | Centre Medical d'AudioPhonologie

Other related companies as PETRUS MERTENS: Bio-Shop De Pimpernel NV | SABLAGE VICTOR | Makkar SPRL | VRIJE BASISSCHOOL | Centre Medical d'AudioPhonologie

PETRUS MERTENS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETRUS MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf PETRUS MERTENS bevindt zich op het adres: LIERBAAN 196; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in PETRUS MERTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETRUS MERTENS is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETRUS MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETRUS MERTENS, openstaande posities, locatie van PETRUS MERTENS op de kaart.

PETRUS MERTENS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETRUS MERTENS, company assigned to the tax number BE07619812011. The company PETRUS MERTENS is located at the address: LIERBAAN 196; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in PETRUS MERTENS were not found.
The main activity of PETRUS MERTENS is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PETRUS MERTENS is not available. You also can look at reviews of PETRUS MERTENS, open positions, location of PETRUS MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETRUS MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETRUS MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETRUS MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETRUS MERTENS, employees, financial statistics.