LUDOVICUS VAN DER ELST

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • LUDOVICUS VAN DER ELST
Private companiesTransportation Services • LUDOVICUS VAN DER ELST

Contactgegevens LUDOVICUS VAN DER ELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS VAN DER ELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS VAN DER ELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIJLEKANT 8; 3118; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16603967 (+32-16603967) 16603967 (+32-16603967)

Fax (fax): +32 (87) 170-29-22 +32 (87) 170-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS VAN DER ELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS VAN DER ELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS VAN DER ELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS VAN DER ELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS VAN DER ELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS VAN DER ELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS VAN DER ELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS VAN DER ELST
Products information LUDOVICUS VAN DER ELST

BTW identificatienummer (tax): BE01940429687
Ondernemingsnummer: 1941253662
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LUDOVICUS VAN DER ELST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS VAN DER ELST
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS VAN DER ELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS VAN DER ELST
Addition kinds of activities for LUDOVICUS VAN DER ELST

225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
23539909. Opera hoeden | Opera hats
27110000. Kranten | Newspapers
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
38230500. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
73499902. Schoonmaakdienst, industrieel of commercieel | Cleaning service, industrial or commercial
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction

Werken bij LUDOVICUS VAN DER ELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS VAN DER ELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS VAN DER ELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS VAN DER ELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS VAN DER ELST in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS VAN DER ELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS VAN DER ELST. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS VAN DER ELST. LUDOVICUS VAN DER ELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS VAN DER ELST. Leave a respond for LUDOVICUS VAN DER ELST. LUDOVICUS VAN DER ELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS VAN DER ELST op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS VAN DER ELST
Location of LUDOVICUS VAN DER ELST on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS VAN DER ELST

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS VAN DER ELST LUDOVICUS VAN DER ELST: CHANTAL HOYBERGS | W. Stuart NV | Green System | JOZEF VAN DIJCK | ECOLE ST.GABRIEL

Other related companies as LUDOVICUS VAN DER ELST: CHANTAL HOYBERGS | W. Stuart NV | Green System | JOZEF VAN DIJCK | ECOLE ST.GABRIEL

LUDOVICUS VAN DER ELST is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS VAN DER ELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01940429687. Het bedrijf LUDOVICUS VAN DER ELST bevindt zich op het adres: DIJLEKANT 8; 3118; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in LUDOVICUS VAN DER ELST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS VAN DER ELST is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS VAN DER ELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS VAN DER ELST, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS VAN DER ELST op de kaart.

LUDOVICUS VAN DER ELST is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS VAN DER ELST, company assigned to the tax number BE01940429687. The company LUDOVICUS VAN DER ELST is located at the address: DIJLEKANT 8; 3118; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in LUDOVICUS VAN DER ELST were not found.
The main activity of LUDOVICUS VAN DER ELST is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS VAN DER ELST is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS VAN DER ELST, open positions, location of LUDOVICUS VAN DER ELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS VAN DER ELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS VAN DER ELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS VAN DER ELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS VAN DER ELST, employees, financial statistics.