GEERT HERMANS

Contactgegevens GEERT HERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT HERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT HERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHELDESTRAAT 60; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52483156 (+32-52483156) 52483156 (+32-52483156)

Fax (fax): +32 (13) 750-98-70 +32 (13) 750-98-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT HERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT HERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT HERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT HERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT HERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT HERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT HERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT HERMANS
Products information GEERT HERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06462677001
Ondernemingsnummer: 6086669921
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in GEERT HERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT HERMANS
(Get full report from official database of BE for GEERT HERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT HERMANS
Addition kinds of activities for GEERT HERMANS

503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
25419902. Sokkels en statuary, hout | Pedestals and statuary, wood
35370109. Skiddozen, metaal | Skid boxes, metal
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
38249903. Parkeermeters | Parking meters
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair

Werken bij GEERT HERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT HERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT HERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT HERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GEERT HERMANS in sociale netwerken
Look for responds of GEERT HERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT HERMANS. Laat een reactie achter voor GEERT HERMANS. GEERT HERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT HERMANS. Leave a respond for GEERT HERMANS. GEERT HERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT HERMANS op de google maps. Adres en contacten GEERT HERMANS
Location of GEERT HERMANS on the google maps. Address and contacts of GEERT HERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT HERMANS GEERT HERMANS: BRABANTSE BOUWWERKEN | Dhont D | ANDRE DEKLERCK | BAUDOIN S II | RESTAURANT LE MAYOLI

Other related companies as GEERT HERMANS: BRABANTSE BOUWWERKEN | Dhont D | ANDRE DEKLERCK | BAUDOIN S II | RESTAURANT LE MAYOLI

GEERT HERMANS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT HERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06462677001. Het bedrijf GEERT HERMANS bevindt zich op het adres: SCHELDESTRAAT 60; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in GEERT HERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT HERMANS is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT HERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT HERMANS, openstaande posities, locatie van GEERT HERMANS op de kaart.

GEERT HERMANS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT HERMANS, company assigned to the tax number BE06462677001. The company GEERT HERMANS is located at the address: SCHELDESTRAAT 60; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in GEERT HERMANS were not found.
The main activity of GEERT HERMANS is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT HERMANS is not available. You also can look at reviews of GEERT HERMANS, open positions, location of GEERT HERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT HERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT HERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT HERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT HERMANS, employees, financial statistics.