FRANZ DEMEULENAERE

Contactgegevens FRANZ DEMEULENAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANZ DEMEULENAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANZ DEMEULENAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENWEG 4; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51500954 (+32-51500954) 51500954 (+32-51500954)

Fax (fax): +32 (56) 113-46-62 +32 (56) 113-46-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANZ DEMEULENAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANZ DEMEULENAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANZ DEMEULENAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANZ DEMEULENAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANZ DEMEULENAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANZ DEMEULENAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANZ DEMEULENAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANZ DEMEULENAERE
Products information FRANZ DEMEULENAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05877929687
Ondernemingsnummer: 3628753662
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FRANZ DEMEULENAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANZ DEMEULENAERE
(Get full report from official database of BE for FRANZ DEMEULENAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANZ DEMEULENAERE
Addition kinds of activities for FRANZ DEMEULENAERE

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
33129907. Sinter, ijzer | Sinter, iron
35410403. Turret draaibanken | Turret lathes
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec

Werken bij FRANZ DEMEULENAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANZ DEMEULENAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANZ DEMEULENAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANZ DEMEULENAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van FRANZ DEMEULENAERE in sociale netwerken
Look for responds of FRANZ DEMEULENAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANZ DEMEULENAERE. Laat een reactie achter voor FRANZ DEMEULENAERE. FRANZ DEMEULENAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANZ DEMEULENAERE. Leave a respond for FRANZ DEMEULENAERE. FRANZ DEMEULENAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANZ DEMEULENAERE op de google maps. Adres en contacten FRANZ DEMEULENAERE
Location of FRANZ DEMEULENAERE on the google maps. Address and contacts of FRANZ DEMEULENAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANZ DEMEULENAERE FRANZ DEMEULENAERE: VCG CONSULTANT | Van Hulle G | SYLVIANE PINTUS | DE MEESTER | Frank Moens

Other related companies as FRANZ DEMEULENAERE: VCG CONSULTANT | Van Hulle G | SYLVIANE PINTUS | DE MEESTER | Frank Moens

FRANZ DEMEULENAERE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANZ DEMEULENAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877929687. Het bedrijf FRANZ DEMEULENAERE bevindt zich op het adres: MOLENWEG 4; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in FRANZ DEMEULENAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANZ DEMEULENAERE is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANZ DEMEULENAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANZ DEMEULENAERE, openstaande posities, locatie van FRANZ DEMEULENAERE op de kaart.

FRANZ DEMEULENAERE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANZ DEMEULENAERE, company assigned to the tax number BE05877929687. The company FRANZ DEMEULENAERE is located at the address: MOLENWEG 4; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in FRANZ DEMEULENAERE were not found.
The main activity of FRANZ DEMEULENAERE is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANZ DEMEULENAERE is not available. You also can look at reviews of FRANZ DEMEULENAERE, open positions, location of FRANZ DEMEULENAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANZ DEMEULENAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANZ DEMEULENAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANZ DEMEULENAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANZ DEMEULENAERE, employees, financial statistics.