ERIK VAN GILS

Contactgegevens ERIK VAN GILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK VAN GILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK VAN GILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT EYSSEL 41; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33157797 (+32-33157797) 33157797 (+32-33157797)

Fax (fax): +32 (3) 941-47-13 +32 (3) 941-47-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK VAN GILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK VAN GILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK VAN GILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK VAN GILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK VAN GILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK VAN GILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK VAN GILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK VAN GILS
Products information ERIK VAN GILS

BTW identificatienummer (tax): BE09607788085
Ondernemingsnummer: 2625701904
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ERIK VAN GILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK VAN GILS
(Get full report from official database of BE for ERIK VAN GILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK VAN GILS
Addition kinds of activities for ERIK VAN GILS

5148. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
214199. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
249100. Houtbescherming | Wood preserving
50329901. Aggregaat | Aggregate
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction
82110300. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools

Werken bij ERIK VAN GILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK VAN GILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK VAN GILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK VAN GILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van ERIK VAN GILS in sociale netwerken
Look for responds of ERIK VAN GILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK VAN GILS. Laat een reactie achter voor ERIK VAN GILS. ERIK VAN GILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK VAN GILS. Leave a respond for ERIK VAN GILS. ERIK VAN GILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK VAN GILS op de google maps. Adres en contacten ERIK VAN GILS
Location of ERIK VAN GILS on the google maps. Address and contacts of ERIK VAN GILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK VAN GILS ERIK VAN GILS: Gala Produkties BVBA | Minouche | Stas | FRANS WAFFELAERT | Antwerp Moto Guzzi Service

Other related companies as ERIK VAN GILS: Gala Produkties BVBA | Minouche | Stas | FRANS WAFFELAERT | Antwerp Moto Guzzi Service

ERIK VAN GILS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK VAN GILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09607788085. Het bedrijf ERIK VAN GILS bevindt zich op het adres: GROOT EYSSEL 41; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in ERIK VAN GILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK VAN GILS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK VAN GILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK VAN GILS, openstaande posities, locatie van ERIK VAN GILS op de kaart.

ERIK VAN GILS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK VAN GILS, company assigned to the tax number BE09607788085. The company ERIK VAN GILS is located at the address: GROOT EYSSEL 41; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in ERIK VAN GILS were not found.
The main activity of ERIK VAN GILS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK VAN GILS is not available. You also can look at reviews of ERIK VAN GILS, open positions, location of ERIK VAN GILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK VAN GILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK VAN GILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK VAN GILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK VAN GILS, employees, financial statistics.