EDUARDUS VERCRUYSSEN

Contactgegevens EDUARDUS VERCRUYSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDUARDUS VERCRUYSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDUARDUS VERCRUYSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 110; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 52423152 (+32-52423152) 52423152 (+32-52423152)

Fax (fax): +32 (51) 778-94-21 +32 (51) 778-94-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDUARDUS VERCRUYSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDUARDUS VERCRUYSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDUARDUS VERCRUYSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDUARDUS VERCRUYSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDUARDUS VERCRUYSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDUARDUS VERCRUYSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDUARDUS VERCRUYSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDUARDUS VERCRUYSSEN
Products information EDUARDUS VERCRUYSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE05187164306
Ondernemingsnummer: 2416137695
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in EDUARDUS VERCRUYSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDUARDUS VERCRUYSSEN
(Get full report from official database of BE for EDUARDUS VERCRUYSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDUARDUS VERCRUYSSEN
Addition kinds of activities for EDUARDUS VERCRUYSSEN

327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
513900. Schoeisel | Footwear
20770203. Visolie | Fish oil
24490100. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters

Werken bij EDUARDUS VERCRUYSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDUARDUS VERCRUYSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDUARDUS VERCRUYSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDUARDUS VERCRUYSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

    Type: Studentenjob

    Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

Zoek naar antwoorden van EDUARDUS VERCRUYSSEN in sociale netwerken
Look for responds of EDUARDUS VERCRUYSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDUARDUS VERCRUYSSEN. Laat een reactie achter voor EDUARDUS VERCRUYSSEN. EDUARDUS VERCRUYSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDUARDUS VERCRUYSSEN. Leave a respond for EDUARDUS VERCRUYSSEN. EDUARDUS VERCRUYSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDUARDUS VERCRUYSSEN op de google maps. Adres en contacten EDUARDUS VERCRUYSSEN
Location of EDUARDUS VERCRUYSSEN on the google maps. Address and contacts of EDUARDUS VERCRUYSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EDUARDUS VERCRUYSSEN EDUARDUS VERCRUYSSEN: LUC VAN QUAETHEM | Sengier T | Libgil | LANDTSINBEL | STEPHAN BRACKENIER

Other related companies as EDUARDUS VERCRUYSSEN: LUC VAN QUAETHEM | Sengier T | Libgil | LANDTSINBEL | STEPHAN BRACKENIER

EDUARDUS VERCRUYSSEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDUARDUS VERCRUYSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187164306. Het bedrijf EDUARDUS VERCRUYSSEN bevindt zich op het adres: DORP 110; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in EDUARDUS VERCRUYSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDUARDUS VERCRUYSSEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDUARDUS VERCRUYSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDUARDUS VERCRUYSSEN, openstaande posities, locatie van EDUARDUS VERCRUYSSEN op de kaart.

EDUARDUS VERCRUYSSEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDUARDUS VERCRUYSSEN, company assigned to the tax number BE05187164306. The company EDUARDUS VERCRUYSSEN is located at the address: DORP 110; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in EDUARDUS VERCRUYSSEN were not found.
The main activity of EDUARDUS VERCRUYSSEN is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EDUARDUS VERCRUYSSEN is not available. You also can look at reviews of EDUARDUS VERCRUYSSEN, open positions, location of EDUARDUS VERCRUYSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDUARDUS VERCRUYSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDUARDUS VERCRUYSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDUARDUS VERCRUYSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDUARDUS VERCRUYSSEN, employees, financial statistics.