ANDRE FERMIER

Contactgegevens ANDRE FERMIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE FERMIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE FERMIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REMY-RONSE 7; 1315; INCOURT, België

Telefoon (phone): 10888823 (+32-10888823) 10888823 (+32-10888823)

Fax (fax): +32 (81) 383-12-44 +32 (81) 383-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE FERMIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE FERMIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE FERMIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE FERMIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE FERMIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE FERMIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE FERMIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE FERMIER
Products information ANDRE FERMIER

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ANDRE FERMIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE FERMIER
(Get full report from official database of BE for ANDRE FERMIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE FERMIER
Addition kinds of activities for ANDRE FERMIER

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
29510201. Asfalt- en asfaltische plaveiselmengsels (niet van raffinaderijen) | Asphalt and asphaltic paving mixtures (not from refineries)
39999929. Potpourri | Potpourri
48320101. Grote band | Big band
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric

Werken bij ANDRE FERMIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE FERMIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE FERMIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE FERMIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van ANDRE FERMIER in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE FERMIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE FERMIER. Laat een reactie achter voor ANDRE FERMIER. ANDRE FERMIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE FERMIER. Leave a respond for ANDRE FERMIER. ANDRE FERMIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE FERMIER op de google maps. Adres en contacten ANDRE FERMIER
Location of ANDRE FERMIER on the google maps. Address and contacts of ANDRE FERMIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE FERMIER ANDRE FERMIER: Moentjens & de Ben CV | Free Sound-Hermans | ELECTRO DENIS | ETIENNE BRAQUENIER | Van Den Bossche Cindy

Other related companies as ANDRE FERMIER: Moentjens & de Ben CV | Free Sound-Hermans | ELECTRO DENIS | ETIENNE BRAQUENIER | Van Den Bossche Cindy

ANDRE FERMIER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE FERMIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf ANDRE FERMIER bevindt zich op het adres: RUE REMY-RONSE 7; 1315; INCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in ANDRE FERMIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE FERMIER is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE FERMIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE FERMIER, openstaande posities, locatie van ANDRE FERMIER op de kaart.

ANDRE FERMIER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE FERMIER, company assigned to the tax number BE08093872070. The company ANDRE FERMIER is located at the address: RUE REMY-RONSE 7; 1315; INCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in ANDRE FERMIER were not found.
The main activity of ANDRE FERMIER is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE FERMIER is not available. You also can look at reviews of ANDRE FERMIER, open positions, location of ANDRE FERMIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE FERMIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE FERMIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE FERMIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE FERMIER, employees, financial statistics.