GABRIEL CASET

Contactgegevens GABRIEL CASET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GABRIEL CASET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GABRIEL CASET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 8; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE, België

Telefoon (phone): 57488127 (+32-57488127) 57488127 (+32-57488127)

Fax (fax): +32 (87) 650-40-21 +32 (87) 650-40-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GABRIEL CASET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GABRIEL CASET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GABRIEL CASET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GABRIEL CASET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GABRIEL CASET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GABRIEL CASET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GABRIEL CASET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GABRIEL CASET
Products information GABRIEL CASET

BTW identificatienummer (tax): BE06879882812
Ondernemingsnummer: 1326019287
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Fraises.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits. Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GABRIEL CASET
(Get full report from official database of BE for GABRIEL CASET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GABRIEL CASET
Addition kinds of activities for GABRIEL CASET

31110203. Boven leer | Upper leather
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
35690401. Gasgeneratoren | Gas generators
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear

Werken bij GABRIEL CASET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GABRIEL CASET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GABRIEL CASET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GABRIEL CASET. Looking for open vacancies in other companies

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van GABRIEL CASET in sociale netwerken
Look for responds of GABRIEL CASET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GABRIEL CASET. Laat een reactie achter voor GABRIEL CASET. GABRIEL CASET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GABRIEL CASET. Leave a respond for GABRIEL CASET. GABRIEL CASET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GABRIEL CASET op de google maps. Adres en contacten GABRIEL CASET
Location of GABRIEL CASET on the google maps. Address and contacts of GABRIEL CASET

Andere gerelateerde bedrijven als come GABRIEL CASET GABRIEL CASET: BONNE SHOE | COIFFURE DUCHESS | DE BAERDEMAEKER | Couture Rivoli | V.C. WATCO SMASH

Other related companies as GABRIEL CASET: BONNE SHOE | COIFFURE DUCHESS | DE BAERDEMAEKER | Couture Rivoli | V.C. WATCO SMASH

GABRIEL CASET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GABRIEL CASET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879882812. Het bedrijf GABRIEL CASET bevindt zich op het adres: ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 8; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Producteurs de l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fraises..
De hoofdactiviteit van GABRIEL CASET is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GABRIEL CASET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GABRIEL CASET, openstaande posities, locatie van GABRIEL CASET op de kaart.

GABRIEL CASET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GABRIEL CASET, company assigned to the tax number BE06879882812. The company GABRIEL CASET is located at the address: ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 8; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de fruits. Producteurs de l茅gumes. List of products are Produits: Fraises..
The main activity of GABRIEL CASET is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GABRIEL CASET is not available. You also can look at reviews of GABRIEL CASET, open positions, location of GABRIEL CASET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GABRIEL CASET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GABRIEL CASET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GABRIEL CASET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GABRIEL CASET, employees, financial statistics.