JOSE DENDAUW

Contactgegevens JOSE DENDAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE DENDAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE DENDAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 75; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 51301539 (+32-51301539) 51301539 (+32-51301539)

Fax (fax): +32 (58) 181-86-86 +32 (58) 181-86-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE DENDAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE DENDAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE DENDAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE DENDAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE DENDAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE DENDAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE DENDAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE DENDAUW
Products information JOSE DENDAUW

BTW identificatienummer (tax): BE09809936523
Ondernemingsnummer: 7292694091
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE DENDAUW
(Get full report from official database of BE for JOSE DENDAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE DENDAUW
Addition kinds of activities for JOSE DENDAUW

203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
32969902. Glaswol | Glass wool
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij JOSE DENDAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE DENDAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE DENDAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE DENDAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van JOSE DENDAUW in sociale netwerken
Look for responds of JOSE DENDAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE DENDAUW. Laat een reactie achter voor JOSE DENDAUW. JOSE DENDAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE DENDAUW. Leave a respond for JOSE DENDAUW. JOSE DENDAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE DENDAUW op de google maps. Adres en contacten JOSE DENDAUW
Location of JOSE DENDAUW on the google maps. Address and contacts of JOSE DENDAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE DENDAUW JOSE DENDAUW: Kesch M-L | Debrier Stukadoorsbedrijf NV | F.C. ARQUENNAIS | Catech BVBA | G. LEROY

Other related companies as JOSE DENDAUW: Kesch M-L | Debrier Stukadoorsbedrijf NV | F.C. ARQUENNAIS | Catech BVBA | G. LEROY

JOSE DENDAUW is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE DENDAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09809936523. Het bedrijf JOSE DENDAUW bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 75; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JOSE DENDAUW is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE DENDAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE DENDAUW, openstaande posities, locatie van JOSE DENDAUW op de kaart.

JOSE DENDAUW is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE DENDAUW, company assigned to the tax number BE09809936523. The company JOSE DENDAUW is located at the address: BRUGSESTEENWEG 75; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de fruits. Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JOSE DENDAUW is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE DENDAUW is not available. You also can look at reviews of JOSE DENDAUW, open positions, location of JOSE DENDAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE DENDAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE DENDAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE DENDAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE DENDAUW, employees, financial statistics.