THEOPHILE DUCHAMPS

Contactgegevens THEOPHILE DUCHAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEOPHILE DUCHAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEOPHILE DUCHAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KABEI 47; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11683954 (+32-11683954) 11683954 (+32-11683954)

Fax (fax): +32 (81) 705-96-63 +32 (81) 705-96-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEOPHILE DUCHAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEOPHILE DUCHAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEOPHILE DUCHAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEOPHILE DUCHAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEOPHILE DUCHAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEOPHILE DUCHAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEOPHILE DUCHAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEOPHILE DUCHAMPS
Products information THEOPHILE DUCHAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE08917022705
Ondernemingsnummer: 1413085937
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits. Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEOPHILE DUCHAMPS
(Get full report from official database of BE for THEOPHILE DUCHAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEOPHILE DUCHAMPS
Addition kinds of activities for THEOPHILE DUCHAMPS

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
017399. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
28210200. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
72991001. Schuldconsulting of aanpassingsdienst, individuen | Debt counseling or adjustment service, individuals

Werken bij THEOPHILE DUCHAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEOPHILE DUCHAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEOPHILE DUCHAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEOPHILE DUCHAMPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van THEOPHILE DUCHAMPS in sociale netwerken
Look for responds of THEOPHILE DUCHAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEOPHILE DUCHAMPS. Laat een reactie achter voor THEOPHILE DUCHAMPS. THEOPHILE DUCHAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEOPHILE DUCHAMPS. Leave a respond for THEOPHILE DUCHAMPS. THEOPHILE DUCHAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEOPHILE DUCHAMPS op de google maps. Adres en contacten THEOPHILE DUCHAMPS
Location of THEOPHILE DUCHAMPS on the google maps. Address and contacts of THEOPHILE DUCHAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come THEOPHILE DUCHAMPS THEOPHILE DUCHAMPS: Collignon C | RESTAURANT SAN MARCO | Teakwood Belgi? BVBA | Elektro Groothandel Meetjesland | Virgul BVBA

Other related companies as THEOPHILE DUCHAMPS: Collignon C | RESTAURANT SAN MARCO | Teakwood Belgi? BVBA | Elektro Groothandel Meetjesland | Virgul BVBA

THEOPHILE DUCHAMPS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEOPHILE DUCHAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917022705. Het bedrijf THEOPHILE DUCHAMPS bevindt zich op het adres: KABEI 47; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van THEOPHILE DUCHAMPS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEOPHILE DUCHAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEOPHILE DUCHAMPS, openstaande posities, locatie van THEOPHILE DUCHAMPS op de kaart.

THEOPHILE DUCHAMPS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEOPHILE DUCHAMPS, company assigned to the tax number BE08917022705. The company THEOPHILE DUCHAMPS is located at the address: KABEI 47; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de fruits. Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Produits: Fruits..
The main activity of THEOPHILE DUCHAMPS is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THEOPHILE DUCHAMPS is not available. You also can look at reviews of THEOPHILE DUCHAMPS, open positions, location of THEOPHILE DUCHAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEOPHILE DUCHAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEOPHILE DUCHAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEOPHILE DUCHAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEOPHILE DUCHAMPS, employees, financial statistics.