YVES NIJS

Contactgegevens YVES NIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES NIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES NIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAUWSTRAAT 10; 3461; BEKKEVOORT, België

Telefoon (phone): 16779416 (+32-16779416) 16779416 (+32-16779416)

Fax (fax): +32 (55) 760-48-89 +32 (55) 760-48-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES NIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES NIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES NIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES NIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES NIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES NIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES NIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES NIJS
Products information YVES NIJS

BTW identificatienummer (tax): BE02054412841
Ondernemingsnummer: 3680114746
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES NIJS
(Get full report from official database of BE for YVES NIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES NIJS
Addition kinds of activities for YVES NIJS

442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
36120305. Elektronische meter transformatoren | Electronic meter transformers
51490305. Mout | Malt

Werken bij YVES NIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES NIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES NIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES NIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van YVES NIJS in sociale netwerken
Look for responds of YVES NIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES NIJS. Laat een reactie achter voor YVES NIJS. YVES NIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES NIJS. Leave a respond for YVES NIJS. YVES NIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES NIJS op de google maps. Adres en contacten YVES NIJS
Location of YVES NIJS on the google maps. Address and contacts of YVES NIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES NIJS YVES NIJS: INSTITUUT KROKUS | WILLY VANDER DONCK | Routekotje ('t) | VERBIEST E.T.I. | BUREAU JASPERS

Other related companies as YVES NIJS: INSTITUUT KROKUS | WILLY VANDER DONCK | Routekotje ('t) | VERBIEST E.T.I. | BUREAU JASPERS

YVES NIJS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES NIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02054412841. Het bedrijf YVES NIJS bevindt zich op het adres: KLAUWSTRAAT 10; 3461; BEKKEVOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van YVES NIJS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES NIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES NIJS, openstaande posities, locatie van YVES NIJS op de kaart.

YVES NIJS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES NIJS, company assigned to the tax number BE02054412841. The company YVES NIJS is located at the address: KLAUWSTRAAT 10; 3461; BEKKEVOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of YVES NIJS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES NIJS is not available. You also can look at reviews of YVES NIJS, open positions, location of YVES NIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES NIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES NIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES NIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES NIJS, employees, financial statistics.