KOEN BRUNEEL

Contactgegevens KOEN BRUNEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN BRUNEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN BRUNEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRANDAKKERS 4; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33143399 (+32-33143399) 33143399 (+32-33143399)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN BRUNEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN BRUNEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN BRUNEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN BRUNEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN BRUNEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN BRUNEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN BRUNEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN BRUNEEL
Products information KOEN BRUNEEL

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN BRUNEEL
(Get full report from official database of BE for KOEN BRUNEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN BRUNEEL
Addition kinds of activities for KOEN BRUNEEL

25140501. Boekenkasten, huishoudelijk: metaal | Bookcases, household: metal
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
28650202. benzaldehyde | Benzaldehyde
31110310. Rawhide | Rawhide
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
50230206. Slip covers (meubels) | Slip covers (furniture)
51450202. Noten, gezouten of geroosterd | Nuts, salted or roasted
73129900. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency

Werken bij KOEN BRUNEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN BRUNEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN BRUNEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN BRUNEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van KOEN BRUNEEL in sociale netwerken
Look for responds of KOEN BRUNEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN BRUNEEL. Laat een reactie achter voor KOEN BRUNEEL. KOEN BRUNEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN BRUNEEL. Leave a respond for KOEN BRUNEEL. KOEN BRUNEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN BRUNEEL op de google maps. Adres en contacten KOEN BRUNEEL
Location of KOEN BRUNEEL on the google maps. Address and contacts of KOEN BRUNEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN BRUNEEL KOEN BRUNEEL: Devilers F | Huyers W | PARC ET JARDIN GILLES | BAUDSON & FILS | MEUBLES DELVAUX

Other related companies as KOEN BRUNEEL: Devilers F | Huyers W | PARC ET JARDIN GILLES | BAUDSON & FILS | MEUBLES DELVAUX

KOEN BRUNEEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN BRUNEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf KOEN BRUNEEL bevindt zich op het adres: BRANDAKKERS 4; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van KOEN BRUNEEL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN BRUNEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN BRUNEEL, openstaande posities, locatie van KOEN BRUNEEL op de kaart.

KOEN BRUNEEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN BRUNEEL, company assigned to the tax number BE07559936523. The company KOEN BRUNEEL is located at the address: BRANDAKKERS 4; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of KOEN BRUNEEL is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN BRUNEEL is not available. You also can look at reviews of KOEN BRUNEEL, open positions, location of KOEN BRUNEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN BRUNEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN BRUNEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN BRUNEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN BRUNEEL, employees, financial statistics.