JOS DAEMS EN ZONEN

Contactgegevens JOS DAEMS EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOS DAEMS EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOS DAEMS EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 272; 3202; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16500472 (+32-16500472) 16500472 (+32-16500472)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOS DAEMS EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOS DAEMS EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOS DAEMS EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOS DAEMS EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOS DAEMS EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOS DAEMS EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOS DAEMS EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOS DAEMS EN ZONEN
Products information JOS DAEMS EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Raisins, Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOS DAEMS EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for JOS DAEMS EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOS DAEMS EN ZONEN
Addition kinds of activities for JOS DAEMS EN ZONEN

30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
51491101. Meel | Flour
51491102. Stijfsel | Starch
57139903. Linoleum | Linoleum

Werken bij JOS DAEMS EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOS DAEMS EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOS DAEMS EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOS DAEMS EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Global Management Program (Commercial Track) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671470-inline.html?cid=Partner_VDAB We’re looking for the next generation of high-performing, multi-lingual, post-graduate talents to take our company forward. Hilti Outperformer is a global management development program like no other, with real responsibility from day one. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 28,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. Hilti Outperformer is a two-year program, where you’ll quickly be involved in a range of international projects, with lots of exposure to senior management. It’s fast paced and challenging, but we’ll closely coach and mentor you. The program is split into four main stages of work: 12 months as an account manager or field engineer in the country where you apply. 3 months on an operational project at national headquarters. It could be logistics, HR, finance, marketing or engineering. 6 months on a strategic project at regional headquarters. 3 months on an international project outside the region. If you’ve come from a mature market, you’ll work in an emerging market, and vice versa. We’re proud to rank in Great Places to Work 2015 as one of the world’s best multinational workplaces.

  • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Gille homeparties

    Type: Werfreserve

    Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van JOS DAEMS EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of JOS DAEMS EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOS DAEMS EN ZONEN. Laat een reactie achter voor JOS DAEMS EN ZONEN. JOS DAEMS EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOS DAEMS EN ZONEN. Leave a respond for JOS DAEMS EN ZONEN. JOS DAEMS EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOS DAEMS EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten JOS DAEMS EN ZONEN
Location of JOS DAEMS EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of JOS DAEMS EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOS DAEMS EN ZONEN JOS DAEMS EN ZONEN: SERIS SECURITY SA | Crédit Communal | GOLDEN LOTUS | ?T WASHUISJE | WIMA-CLEAN

Other related companies as JOS DAEMS EN ZONEN: SERIS SECURITY SA | Crédit Communal | GOLDEN LOTUS | ?T WASHUISJE | WIMA-CLEAN

JOS DAEMS EN ZONEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOS DAEMS EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf JOS DAEMS EN ZONEN bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 272; 3202; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Raisins, Fruits..
De hoofdactiviteit van JOS DAEMS EN ZONEN is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOS DAEMS EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOS DAEMS EN ZONEN, openstaande posities, locatie van JOS DAEMS EN ZONEN op de kaart.

JOS DAEMS EN ZONEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOS DAEMS EN ZONEN, company assigned to the tax number BE07007324218. The company JOS DAEMS EN ZONEN is located at the address: DIESTSESTEENWEG 272; 3202; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Raisins, Fruits..
The main activity of JOS DAEMS EN ZONEN is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOS DAEMS EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of JOS DAEMS EN ZONEN, open positions, location of JOS DAEMS EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOS DAEMS EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOS DAEMS EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOS DAEMS EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOS DAEMS EN ZONEN, employees, financial statistics.