BENNIE CLERINX

Contactgegevens BENNIE CLERINX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENNIE CLERINX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENNIE CLERINX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTLOONSTRAAT 113; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12742939 (+32-12742939) 12742939 (+32-12742939)

Fax (fax): +32 (11) 789-81-32 +32 (11) 789-81-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENNIE CLERINX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENNIE CLERINX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENNIE CLERINX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENNIE CLERINX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENNIE CLERINX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENNIE CLERINX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENNIE CLERINX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENNIE CLERINX
Products information BENNIE CLERINX

BTW identificatienummer (tax): BE01460052490
Ondernemingsnummer: 6930969238
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENNIE CLERINX
(Get full report from official database of BE for BENNIE CLERINX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENNIE CLERINX
Addition kinds of activities for BENNIE CLERINX

4011. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
34299913. Vacuümflessen of kruiken | Vacuum bottles or jugs
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls

Werken bij BENNIE CLERINX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENNIE CLERINX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENNIE CLERINX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENNIE CLERINX. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van BENNIE CLERINX in sociale netwerken
Look for responds of BENNIE CLERINX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENNIE CLERINX. Laat een reactie achter voor BENNIE CLERINX. BENNIE CLERINX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENNIE CLERINX. Leave a respond for BENNIE CLERINX. BENNIE CLERINX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENNIE CLERINX op de google maps. Adres en contacten BENNIE CLERINX
Location of BENNIE CLERINX on the google maps. Address and contacts of BENNIE CLERINX

Andere gerelateerde bedrijven als come BENNIE CLERINX BENNIE CLERINX: SCHMITZ | Kielbaey P Zakenkantoor | CLESSE C | Stevens F | CAZAERCK & ZN

Other related companies as BENNIE CLERINX: SCHMITZ | Kielbaey P Zakenkantoor | CLESSE C | Stevens F | CAZAERCK & ZN

BENNIE CLERINX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BENNIE CLERINX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460052490. Het bedrijf BENNIE CLERINX bevindt zich op het adres: GROOTLOONSTRAAT 113; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van BENNIE CLERINX is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENNIE CLERINX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENNIE CLERINX, openstaande posities, locatie van BENNIE CLERINX op de kaart.

BENNIE CLERINX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BENNIE CLERINX, company assigned to the tax number BE01460052490. The company BENNIE CLERINX is located at the address: GROOTLOONSTRAAT 113; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of BENNIE CLERINX is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BENNIE CLERINX is not available. You also can look at reviews of BENNIE CLERINX, open positions, location of BENNIE CLERINX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENNIE CLERINX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENNIE CLERINX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENNIE CLERINX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENNIE CLERINX, employees, financial statistics.