ANNY BORREMANS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ANNY BORREMANS
Private companiesFood Stores • ANNY BORREMANS

Contactgegevens ANNY BORREMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNY BORREMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNY BORREMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS VAN DER STEENSTR. 63; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25325431 (+32-25325431) 25325431 (+32-25325431)

Fax (fax): +32 (86) 650-11-42 +32 (86) 650-11-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNY BORREMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNY BORREMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNY BORREMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNY BORREMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNY BORREMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNY BORREMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNY BORREMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNY BORREMANS
Products information ANNY BORREMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08090026855
Ondernemingsnummer: 7816192626
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNY BORREMANS
(Get full report from official database of BE for ANNY BORREMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNY BORREMANS
Addition kinds of activities for ANNY BORREMANS

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
28210205. Nylonharsen | Nylon resins
32310404. Leaded glas | Leaded glass
32969902. Glaswol | Glass wool
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block

Werken bij ANNY BORREMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNY BORREMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNY BORREMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNY BORREMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

Zoek naar antwoorden van ANNY BORREMANS in sociale netwerken
Look for responds of ANNY BORREMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNY BORREMANS. Laat een reactie achter voor ANNY BORREMANS. ANNY BORREMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNY BORREMANS. Leave a respond for ANNY BORREMANS. ANNY BORREMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNY BORREMANS op de google maps. Adres en contacten ANNY BORREMANS
Location of ANNY BORREMANS on the google maps. Address and contacts of ANNY BORREMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNY BORREMANS ANNY BORREMANS: Olivier Strelli | GIT(E)ANE | Chivas | GERO-ELECTRONICS | Cruyck (De)

Other related companies as ANNY BORREMANS: Olivier Strelli | GIT(E)ANE | Chivas | GERO-ELECTRONICS | Cruyck (De)

ANNY BORREMANS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNY BORREMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08090026855. Het bedrijf ANNY BORREMANS bevindt zich op het adres: FRANS VAN DER STEENSTR. 63; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van ANNY BORREMANS is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNY BORREMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNY BORREMANS, openstaande posities, locatie van ANNY BORREMANS op de kaart.

ANNY BORREMANS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNY BORREMANS, company assigned to the tax number BE08090026855. The company ANNY BORREMANS is located at the address: FRANS VAN DER STEENSTR. 63; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of ANNY BORREMANS is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNY BORREMANS is not available. You also can look at reviews of ANNY BORREMANS, open positions, location of ANNY BORREMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNY BORREMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNY BORREMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNY BORREMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNY BORREMANS, employees, financial statistics.