ANDRE CAROLUS

Contactgegevens ANDRE CAROLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE CAROLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE CAROLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEVOORTWEG 78; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13552723 (+32-13552723) 13552723 (+32-13552723)

Fax (fax): +32 (4) 207-65-83 +32 (4) 207-65-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE CAROLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE CAROLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE CAROLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE CAROLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE CAROLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE CAROLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE CAROLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE CAROLUS
Products information ANDRE CAROLUS

BTW identificatienummer (tax): BE05256652832
Ondernemingsnummer: 4864166259
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE CAROLUS
(Get full report from official database of BE for ANDRE CAROLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE CAROLUS
Addition kinds of activities for ANDRE CAROLUS

452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
28210107. Siliconenharsen | Silicone resins
34439902. Containers, verzending (bommen, enz.): Metalen plaat | Containers, shipping (bombs, etc.): metal plate
34490202. Kunststof accessoires, metaal | Plastering accessories, metal
38290216. seismometers | Seismometers
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment

Werken bij ANDRE CAROLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE CAROLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE CAROLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE CAROLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van ANDRE CAROLUS in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE CAROLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE CAROLUS. Laat een reactie achter voor ANDRE CAROLUS. ANDRE CAROLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE CAROLUS. Leave a respond for ANDRE CAROLUS. ANDRE CAROLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE CAROLUS op de google maps. Adres en contacten ANDRE CAROLUS
Location of ANDRE CAROLUS on the google maps. Address and contacts of ANDRE CAROLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE CAROLUS ANDRE CAROLUS: COPY-CAD | YVAN DE CROOCQ | Jeunen Verzekeringskantoor | Tixit-Marc Van Ackere nv | FILIP VAN KERKHOVE

Other related companies as ANDRE CAROLUS: COPY-CAD | YVAN DE CROOCQ | Jeunen Verzekeringskantoor | Tixit-Marc Van Ackere nv | FILIP VAN KERKHOVE

ANDRE CAROLUS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE CAROLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05256652832. Het bedrijf ANDRE CAROLUS bevindt zich op het adres: STEVOORTWEG 78; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van ANDRE CAROLUS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE CAROLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE CAROLUS, openstaande posities, locatie van ANDRE CAROLUS op de kaart.

ANDRE CAROLUS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE CAROLUS, company assigned to the tax number BE05256652832. The company ANDRE CAROLUS is located at the address: STEVOORTWEG 78; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of ANDRE CAROLUS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE CAROLUS is not available. You also can look at reviews of ANDRE CAROLUS, open positions, location of ANDRE CAROLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE CAROLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE CAROLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE CAROLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE CAROLUS, employees, financial statistics.