PROCIM INDUSTRIE

Contactgegevens PROCIM INDUSTRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROCIM INDUSTRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROCIM INDUSTRIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PROGR?S 10; 4432; ANS, België

Telefoon (phone): 42473637 (+32-42473637) 42473637 (+32-42473637)

Fax (fax): +32 (9) 747-48-63 +32 (9) 747-48-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROCIM INDUSTRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROCIM INDUSTRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROCIM INDUSTRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROCIM INDUSTRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROCIM INDUSTRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROCIM INDUSTRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROCIM INDUSTRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROCIM INDUSTRIE
Products information PROCIM INDUSTRIE

BTW identificatienummer (tax): BE05881774902
Ondernemingsnummer: 1345245361
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in PROCIM INDUSTRIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Procesbesturingssystemen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROCIM INDUSTRIE
(Get full report from official database of BE for PROCIM INDUSTRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROCIM INDUSTRIE
Addition kinds of activities for PROCIM INDUSTRIE

362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
20440000. Rijstmalen | Rice milling
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
33399906. Cobalt-raffinage (primair) | Cobalt refining (primary)
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
67330100. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing

Werken bij PROCIM INDUSTRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROCIM INDUSTRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROCIM INDUSTRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROCIM INDUSTRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deerlijk-Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van PROCIM INDUSTRIE in sociale netwerken
Look for responds of PROCIM INDUSTRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROCIM INDUSTRIE. Laat een reactie achter voor PROCIM INDUSTRIE. PROCIM INDUSTRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROCIM INDUSTRIE. Leave a respond for PROCIM INDUSTRIE. PROCIM INDUSTRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROCIM INDUSTRIE op de google maps. Adres en contacten PROCIM INDUSTRIE
Location of PROCIM INDUSTRIE on the google maps. Address and contacts of PROCIM INDUSTRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROCIM INDUSTRIE PROCIM INDUSTRIE: GONNISSEN-WIJCKMANS | Boden J-M | TAURUS | ALINHOUT VAN DOMMELEN BVBA | TelePromotions International b

Other related companies as PROCIM INDUSTRIE: GONNISSEN-WIJCKMANS | Boden J-M | TAURUS | ALINHOUT VAN DOMMELEN BVBA | TelePromotions International b

PROCIM INDUSTRIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROCIM INDUSTRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05881774902. Het bedrijf PROCIM INDUSTRIE bevindt zich op het adres: AVENUE DU PROGR?S 10; 4432; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Procesbesturingssystemen Fab. Producten gemaakt in PROCIM INDUSTRIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROCIM INDUSTRIE is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROCIM INDUSTRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROCIM INDUSTRIE, openstaande posities, locatie van PROCIM INDUSTRIE op de kaart.

PROCIM INDUSTRIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROCIM INDUSTRIE, company assigned to the tax number BE05881774902. The company PROCIM INDUSTRIE is located at the address: AVENUE DU PROGR?S 10; 4432; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Procesbesturingssystemen Fab. Products created in PROCIM INDUSTRIE were not found.
The main activity of PROCIM INDUSTRIE is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROCIM INDUSTRIE is not available. You also can look at reviews of PROCIM INDUSTRIE, open positions, location of PROCIM INDUSTRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROCIM INDUSTRIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROCIM INDUSTRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROCIM INDUSTRIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROCIM INDUSTRIE, employees, financial statistics.